StoryEditorOCM
Zvijezde onlineŠTO SE DOGAĐA?

Jedva se kreće, drhte mu ruke, loše je: snimka Harrisona Forda rastužila sve: ‘Srce mi se slama‘, ‘Teško je ovo gledati‘

Piše SCENA SD
23. rujna 2024. - 21:27

Harrison Ford je nedavno nazočio svečanosti, kojom mu je Disney želio odati počast zbog uloge Hana Sola u serijalu "Ratovi zvijezda" i Indiane Jonesa u istoimenoj filmskoj franšizi.

Video s događaja na kojemu je bilo predviđeno da se slavni glumac potpiše i ostavi otisak svojih dlanova, prikazan u emisiji "Good Morning America", šokirao je, rastužio i zabrinuo milijune fanova 82-godišnjeg glumca, za kojeg su svi mislili da je još uvijek u sjajnoj formi.

Harrison Ford je, međutim, imao velikih problema s izrazitim drhtanjem ruku, dok se potpisivao morao je jednom rukom pridržavati drugu da bude u mogućnosti to obaviti.

Nije imao snage ni prilikom utiskivanja otisaka dlanova u cement, u pomoć su mu priskočili tjelohranitelji.

Na Instagram profilu emisije javili su se brojni fanovi s komentarima.

"Srce mi se slama kad vidim koliko je oslabio", "Ne izgleda dobro", "Teško mi je gledati..." - pišu zabrinuti fanovi glumca.

Još prošle godine je, gostujući u Ellen DeGeneres Showu, Harrison Ford izgledao dobro, govorio je o tome da je napravio neke promjene koje se tiču prehrane.

"Ne jedem praktički ništa. Izbacio sam meso i mliječne proizvode. Jedem povrće i ribu. To je stvarno dosadno. Ali, postao sam umoran od jedenja mesa. I znam da ono nije dobro za planet, a ni za mene", rekao je tada.

image

INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY (2023.)

Walt Disney - Lucasfilm - Paramo/Collection Christophel Via Afp

Jesu li uvedene prehrambene promjene imale veze sa zdravstvenim problemima o kojima nije bio spreman govoriti, teško je procijeniti. Ali činjenica jest da jedan od najomiljenijih pustolovnih junaka na ovoj snimci izgleda zaista jako slabo.

Harrison Ford je u sretnom braku s kolegicom glumicom Calistom Flockhart od 2009. godine.

image

Harrison i Calista na Venecija Film festivalu 2005.

Filippo Monteforte/Afp

Kad su se Calista i Harrison sreli i strasno zaljubili, 2002. godine, junak "Indiana Jonesa", "Ratova zvijezda", "Američkih grafita", "Istrebljivača" imao je okruglih 60 godina. Calista Flockhart, preslatka junakinja serije "Ally Mc Beal", imala je tada 38.

Zaručili su se na Valentinovo 2009., a vjenčali se 15. lipnja 2010. u Santa Feu u Novom Meksiku, gdje je Harrison snimao film "Kauboji i izvanzemaljci".

Vjenčali su ih guverner Bill Richardson i predsjednik Vrhovnog suda Novog Meksika Charles W. Daniels

image

Harrison Ford je imao 60, a calista 38 kad su se ludo zaljubili

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Nakon vjenčanja je Harrison, koji ima četvero djece iz prethodna dva braka, službeno usvojio i Calistina sina Liama Flockharta, kojega je ona posvojila 2001. godine kad se rodio.

image

‘Kronike mladog Indiana Jonesa‘ iz 1992. - 

/Photo12 Via Afp
image

‘Blade runner‘ iz 1982.

The Ladd Company/shaw Brothers/Collection Christophel Via Afp
image

Sa suprugom Calistom Flockhart u siječnju ove godine

Michael Tran/Afp
image

U društvu Kevina Costnera na 81. Zlatnim globusima 

Christopher Polk/Golden Globes Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. rujan 2024 22:08