StoryEditorOCM
Zvijezde onlinebrojne kritike

Bivša supruga Vladimira Klička u videu kojeg je tužno gledati, obožavatelji šokirani: ‘Ovo treba ukloniti što prije!‘

Piše SCENA SD
19. rujna 2024. - 21:16

Glumica Hayden Panettiere nedavno je otvorila dušu i progovorila o ranjivim temama kao što je smrt njezina brata, ali u prvom je plan na društvenim mrežama bilo njezino ponašanje koje je zabrinulo obožavatelje. Panettiere se naizgled mučila pri izgovaranju riječi te je imala nejasan govor pa je objavljeni video glumice dobio brojne kritike.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Jadna Hayden. Očito nije trijezna...", "Šokirana sam što je ovo objavljeno... neugodno je i tužno gledati", "Ovaj intervju treba ukloniti što prije!!", "Ovo je potpuno iskorištavanje. Ovo je ovisnica koja očito nije trijezna", prenosi Page Six neke od reakcija obožavatelja na intervju.

Problemi s ovisnošću

Panettierein je predstavnik demantirao zaključke obožavatelja pa rekao da je glumica po prvi put govorila o bratu i da je to za nju bilo vrlo emotivno te da je cijeli dan bio dug i iscrpljujuć. Kao što znamo, glumica je prije dvije godine progovorila o svom problemu s ovisnostima pa ne čudi da su obožavatelji pomislili na ono najgore.

Već sa samo 15 godina počela se upoznavati s pilulama, a naknadno je došao i alkohol. "Stvari su neprestano izmicale kontroli izvan seta i kako sam starila, droga i alkohol su postali nešto bez čega gotovo da nisam mogla živjeti", kazala je Panettiere koja je početkom 2020. išla na odvikavanje.

No, nije samo to bilo teško za glumicu, nakon što je dobila kćer Kayu borila se s postporođajnom depresijom pa je Kaya na neko vrijeme otišla živjeti s ocem Vladimirom Kličkom u Ukrajinu, dok je ona u SAD-u bila u nasilnoj vezi s Brianom Hickersonom. Zatim je u veljači 2023. izgubila brata Jansena, koji je umro u dobi od 28 godina od kardiomegalije, odnosno "proširenog srca".

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

"Morala sam vidjeti užasne fotografije paparazza kako izlazim s Jansenova sprovoda, koji je bio na vrlo privatnom mjestu, i to me šokiralo. Moja agorafobija se vratila...", kazala je glumica koja je dodala da nikada neće moći preboljeti bratov odlazak koliko god godina prošlo od tog gubitka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 21:32