StoryEditorOCM
TV&Realitypopularna serija

U Turskoj je upravo emitirana posljednja epizoda ‘Zlatnog kaveza‘, kraj je šokirao gledatelje, imamo detalje

Piše Scena SD
11. lipnja 2024. - 18:05

U Turskoj je prije nekoliko dana emitirana 73. epizoda ‘Zlatnog kaveza‘ koja je ujedno bila i finale druge sezone. S obzirom na visoku gledanost koju ova serija postiže u svijetu produkcijska kuća OGM odlučila je kako će se snimati i treća sezona, a s prikazivanjem u Turskoj krenut će najesen. Na našoj Novoj TV u tijeku je prikazivanje preostalih epizoda druge sezone.

OPREZ SPOILERS! AKO NE ŽELITE ZNATI ŠTO ĆE SE DOGODITI U FINALU DRUGE SEZONE NEMOJTE DALJE ČITATI

Nakon smrti Orhana, Ferit odlučuje osvetiti oca. Zamjera djedu Halisu Agi što ništa nije učinio da zaštiti sina. Priključuje se mafiji koju predvodi grof Zija. Na jedno okupljanje sa sobom vodi i Sejran, no stiže Halis Aga koji ga odgovora od daljnih postupaka.

Ifakat odluči pobaciti Šehmuzovo dijete.

Žene u obitelji Korhan u suradnji s Halis Agom namame neprijatelje u zamku. Suna se sastaje sa Safetom, Ifakat sa Šehmuzom, Sejran sa Tarikom. Kazim spašava Esme od Tajara koji ju je oteo.

Pelin se sastaje s Feritom i Serjan i moli ih da joj oproste za sve što im je napravila. Svi troje sjede uz Bospor, Ferit i Sejran joj pružaju ruku pomirenja, a ona zauvijek odlazi iz njihovih života.

Na isto mjesto uskoro stižu svi članovi obitelji Korhan. U brodskom kontejneru Halis Aga im pokaže zarobljene Tajara, Šehmuza, Safeta i Tarika. Govori svojim neprijateljima da će ih sada sustići zaslužena kazna, a brod s kontejnerom isplovljava prema pučini.

Za večerom Halis Aga svima kaže da više ne moraju strepiti pred neprijateljima, te da je i Mezide pronađena mrtva. Priredi iznenađenje supruzi Hatidže i svima ostalima u obitelji. Kaže im kako će se sada svi iznenaditi, a u tom trenutku kroz vrata vile ulazi Orhan, za kojeg su svi mislili da je mrtav.

image

‘Zlatni kavez‘

Nova TV

Dok se drugi vesele i grle ga, Serjan se u jednom trenutku onesvijesti. Ferit dolazi do nje i plačući preklinje ostale da zovu Hitnu jer Sejran ne diše. Suna mu govori kako je Sejran teško bolesna i da umire. Sejran je svoju bolest cijelo vrijeme skrivala od Ferita.

KRAJ DRUGE SEZONE

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 10:32