StoryEditorOCM
TV&Realityirem altug

Tko je fatalna Sultan iz ‘Zlatnog kaveza‘? Slovi za gej ikonu, pleše u spotu Santane, a ovo joj je donijelo mnogo novca

Piše Scena SD
24. siječnja 2024. - 22:34

İrem Altuğ koju gledamo kao Sultan u seriji ‘Zlatni kavez‘ nije skandalozna glumica te nerado sudjeluje u javnim događajima, piše 072.info.

Glumica ima 43 godine. Rođena je u Istanbulu 5. rujna 1980. Tamo je završila osnovnu i srednju školu, a već s osam godina, pojavila se u projektu "TV 7 dana", gdje se zvijezda tražila natječajem i bila prva u svojoj kategoriji.

Privlačna je agentima, a uz serije, glumi i u kazalištu. Tijekom boravka u SAD-u gdje je studirala glumila je u šest kratkih filmova od kojih su neki nagrađeni poput "Age Sex Location".

image

Irem Altug

Instagram

Paralelno pleše na velikim pozornicama, a pojavila se i u dva spota slavnog glazbenika Santane, "Nothing At All" i "Why Don‘t You", te kao sasvim neobična metal djevojka u spotu grupe The End.

Navodno je u SAD-u živjela vrlo ekstravagantnim životom, često je nastupala na gej paradama i zarađivala mnogo novca kao alternativna plesačica. Više je puta proglašavana najljepšom glumicom Turske i gej ikonom.

Irem se u Istanbul se vraća 2004. i odmah dobiva uloge u serijama. Najzapaženiju ulogu ostvarila je 2007. godine u seriji "Predaj srce" u kojem tumači kćer bogatog biznismena koja se zaljubljuje u siromašnog vozača Saliha. Priča je nastala prema starom turskom filmu iz sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Glumica nema djece i nije poznato ima li trenutno partnera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. srpanj 2024 05:11