StoryEditorOCM
TV&RealityGAĐENJE I NEVJERICA

Supertalent se vraća, Fabijan Medvešek zgrožen otkriva: Bio sam na rubu da mi se digne želudac! To još nisam doživio...

Piše SCENA SD
21. rujna 2024. - 07:30
Fabijan Pavao Medvešek: Mislim da je Davor osoba koja se može prijaviti na Supertalent, nikad u životu niste vidjeli nekoga tko prije može početi hrkati!Tibor Marochini/Nova TV

Zabavni show Supertalent na male ekrane se vraća u nedjelju, 29. rujna, a nove kandidate očekuje poznata četvorka u žiriju: Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić.

Iako su brojne sezone iza nje, Martina priznaje da se svakoj sljedećoj raduje zbog faktora nepredvidivosti koju donosi.

"Uvijek su prisutni određeno uzbuđenje, neizvjesnost i u konačnici veselje“, objašnjava Martina, dodajući kako ni nakon brojnih kandidata koji su proteklih sezona prodefilirali pozornicom još uvijek nema omiljenu kategoriju talenata.

"Svaka kategorija mi je draga ukoliko kandidat donosi onu stvarnu strast prema onome što radi na pozornici“, tumači.

Fabijanu također nije lako izdvojiti samo jednu omiljenu kategoriju, ali jednoj se ne može načuditi.

"Kategorija koja se zove razno – mislim da razno nije dovoljno specifična riječ za opisati koliko je to zaista raznoliko!“, smije se glumac.

Fabijan otkriva i koji član žirija ima poseban talent.

image
Nova TV

"Mislim da je Davor osoba koja se može prijaviti na Supertalent, nikad u životu niste vidjeli nekoga tko prije može početi hrkati! Dok mi nešto pričamo, on ugasi svjetlo, sjedne na svoj kauč i ja još nisam završio rečenicu, a on već spava i hrče“, prepričava Fabijan, te dodaje:

"Mislim da je to najmanje za zlatni gumb!“.

Kada su u pitanju kriteriji za osvajanje zlatnog gumba, Martina zna koju reakciju kandidat treba izazvati, no kome će u 11. sezoni to poći za rukom, tek ćemo doznati. 

Pored nevjerojatnih talenata koji oduzimaju dah, u novoj će sezoni, najavljuju, biti i onih neuobičajenih koje baš šokiraju.

"Nekolicina kandidata i točaka izazvali su zgražanje, strah, gađenje i nevjericu“, opisuje Martina, a Fabijan priznaje kako je ove sezone u dijelovima pojedinih nastupa poželio okrenuti glavu.

"U nekim trenucima sam stvarno bio na rubu da mi se digne želudac. To još nisam doživio...“, zgrožen je Fabijan.

image

Žiri Supertalenta

Nova TV
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 07:32