StoryEditorOCM
TV&Realitypopularna serija

Što će biti u novim epizodama ‘Zlatnog kaveza‘, umire li Ferit...? Upravo je izašla petominutna najava, pogledajte!

Piše Scena SD
9. rujna 2023. - 09:47

Serija ‘Zlatni kavez‘ koja se ovog ljeta emitirala na Novoj TV postala je najprodavanija serija u Turskoj za inozemno tržište.

Priča o djevojci iz Gaziantepa koju obitelj prisilno uda za bogatog istanbulskog momka veliki je hit gdje god se prikazuje. Samo u Hrvatskoj dogodovštine Ferita i Sejran pratilo je više od pola milijuna gledatelja.

Početkom rujna je na Novoj TV emitirana posljednja epizoda prve sezone serije u kojoj je Tarik upucao Ferita. On leži krvav na ulici dok ga uplakana Sejran grli i u jednom trenutku zatvara oči. Umire li Ferit...?

Fanovi mogu odahnuti jer sudeći prema najavi koja je objavljena prije nekoliko dana i već ima milijunske preglede Ferit je preživio, a glumac Mert Ramazan Demir ostaje u seriji.

Sprema se njegovo vjenčanje sa Sejran, a jučer je izašla i petominutna najava u kojoj je vidljivo kako Ferita u bolničkoj pidžami i spojenog na medicinske aparate avion dovodi u Istanbul. Sejran je krvave odjeće cijelo vrijeme uz njega sve do ulaska u operacijsku salu. U bolnici je i Halis Aga koji je preživio najnoviji napad i čeka da vidi unuka.

ČITAVU NAJAVU POGLEDAJTE U NASTAVKU

Seriju su u drugoj sezoni napustili likovi Pelin i njezine majke. Pretpostavlja se da se Pelin utopila u Bosporu počinivši samoubojstvo.

Od novih likova stižu kćer Halis Age i njezin sin koji će unijeti dodatnu pomuntnju u ionako već burne živote obitelji Korhan.

Druga sezona ‘Zlatnog kaveza‘ počela se snimati u Istanbulu prije dva tjedna, prva epizoda je u Turskoj na Star kanalu 15. rujna, a u Hrvatskoj ćemo na nove epizode morati pričekati navjerojatnije do Nove godine ili ćemo ih gledati tek idućeg ljeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 14:59