StoryEditorOCM
TV&RealitySPEKTAKL POČINJE

Profesor iz splitske Turističko-ugostiteljske škole prvi je natjecatelj nove sezone showa ‘Tko to tamo pjeva?‘

Piše SCENA SD
14. ožujka 2024. - 12:57

Prva epizoda glazbeno natjecateljskog spektakla ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ na programu Nove TV je ovoga petka od 20.15 sati. ‘‘Ovo nije običan glazbeni show - ovo je iskustvo koje će vam oduzeti dah, natjerati vas da plešete na rubu sjedala i držati vas u neizvjesnosti do samoga kraja!‘‘ – složan je stručni panel kojega čine Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski i Goran Vinčić, kojima će se u prvoj epizodi kao gostujuća panelistica pridružiti i pjevačica Indira Levak.

‘‘Moje gostovanje bilo je kratko, ali slatko! Moram priznati da sam sudjelovala u puno showova, ali je ovaj jedan od najzabavnijih i najluđih! Plesala sam, pjevala, nasmijala se do suza, i zato je moja preporuka svima da se zavalite u svoje naslonjače i uživate!‘‘ izjavila je Indira.

image

Dražen Trogrlić, profesor u splitskoj Turističko-ugostiteljskoj školi

Luka Dubroja

U prvoj epizodi natjecat će se Dražen Trogrlić iz Šibenika. Po struci je magistar ekonomije, a radi kao profesor u Turističko-ugostiteljskoj školi u Splitu gdje predaje ekonomsku grupu predmeta. Kao najveći izazov s kojim se susreće na radnom mjestu ističe vrijeme u kojem živimo. U show ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ se odlučio prijaviti radi zabave. ‘‘Ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe‘‘, navodi Dražen dodajući kako nema omiljeni žanr, a zbog djece kojom je okružen, upoznat je s velikim glazbenim opusom. S obzirom na posao, smatra da je jako dobar u procjeni ljudi: ‘‘Mislim da dobro procjenjujem ljude, najlakše prepoznajem je li netko dobar ili loš, a sad kako pjeva, to mu baš ne piše na licu, pa ćemo vidjeti. Znam prepoznati kada netko laže‘‘ ističe Dražen.

image

Goran Vinčić, Gianna Apostolski, Luka Nižetić, Indira Levak i Alka Vuica

Luka Dubroja

Draženov zadatak bit će između devet tajnih glasova, osoba predstavljenih po zanimanju, hobiju ili karakteru, a uz pomoć panelista, detektirati tko od njih pjeva dobro, a tko loše. Pred natjecateljem je ukupno šest izazova u kojima mora eliminirati osam tajnih glasova za koje smatra da su loši pjevači bez da ih ikada u emisiji čuje njihovim pravim glasom, da bi mu na kraju, u posljednjem izazovu ostao jedan tajni glas koji treba biti dobar pjevač kako bi natjecatelj osvojio glavnu nagradu – 5.000 eura.

Dobri pjevači uvijek govore istinu, dok loši pjevači mogu i lagati. Natjecatelj, kroz izazove, eliminiranjem loših pjevača po etapama otkrivanja tajnih glasova osvaja novac u iznosu od 500 eura, dok mu eliminiranje dobrih pjevača ne donosi osvajanje novčanog iznosa, a šansa za osvajanje glavne novčane nagrade se smanjuje. Prije zadnjeg izazova, natjecatelj može odlučiti hoće li odustati od igranja i uzeti novčani iznos koji je do sada osvojio ili će riskirati, sav do tog trenutka osvojeni novčani iznos, kako bi osvojio glavnu i najveću nagradu. Riskiranje natjecatelju može omogućiti osvajanje glavne novčane nagrade, međutim ukoliko na kraju ostane loš pjevač, natjecatelj ostaje bez svog osvojenog iznosa.

Pred natjecatelja Dražena stat će tajni glasovi – trbušna pjevačica, svirač na sprovodima, fan Zdravka Čolića, tenisačica, boksač, novinarka, domaćica, fizioterapeut te arhitektica, a tko od njih pjeva dobro, a tko loše – tek ćemo doznati!

image

Indira Levak

Luka Dubroja
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 05:05