StoryEditorOCM
TV&RealityZAČINJENI INTERVJU

Pogledajte što Zlatan Ibrahimović suznih očiju priča, morao je otkopčati i hlače: Seks je bolji od golova, 100 posto

Piše MOZAIK SD
20. rujna 2024. - 18:13

"Zlatan Ibrahimović smatra se jednim od najvećih napadača svih vremena, s više od 500 klupskih golova u karijeri. On je prvak koji je osvojio naslove lige u Nizozemskoj, Španjolskoj, Francuskoj i Italiji. A sada, nakon legendarne karijere, on je viši savjetnik svog starog kluba AC Milana. Ali kakav je on sa začinjenim stvarima?" - ovim je riječima voditelj YouTube talk showa Hot Ones najavio jednu od najvećih nogometnih zvijezda svih vremena.

Uz paprena krilca za stolom i brdo najljućih začina, voditelj je i postavljao razna vruća pitanja švedskom nogometašu BiH korijena.

Voditelj je, naime, ponovio njegovu izjavu od ovoga ljeta koja je prenešena u svim svjetskim medijima, u kojoj je Ibrahimović ustvrdio: "Tko god kaže da je zabijanje golova bolje od seksa, ima problema i mora potražiti pomoć!".

Nogometaš je suznih očiju od žestokih umaka koje je morao konzumirati poručio da potpisuje svoje riječi.

image
Piero Cruciatti/Afp

"Ako su ti golovi bolji od seksa, onda imaš problem sa svojim seksualnim životom. Ništa nije bolje od seksa. Seks je bolji od golova, 100 posto! Komu nije tako, treba pomoć" - rekao je proslavljeni nogometaš.

Emisija je u manje od 24 sata pregledana milijun puta.

"Za nekoga tko prati Zlatana još od njegovih dana u Ajaxu, mogu reći da je Zlatanov stil lijep, ali frustrirajući, arogantan, ali još uvijek skroman i prijateljski. Imao sam čast upoznati ga u Amsterdamu. Moj život nije bio dobar, ni lagan, upoznao sam ga i ispričao mu neke stvari kroz koje sam prolazio. Dao mi je svoj potpis i svoje uši, slušao me. Imao sam 15 godina i uvijek ću ga se sjećati po pozitivnom" - komentirao je jedan od gledatelja.

image

Ibrahimović snimljen s malim obožavateljima 2004., kad je igrao za Ajax Amsterdam

Sven Nackstrand/Afp

Cijeli intervju možete pogledati ovdje:


Zlatan Ibrahimović u svakoj prilici s puno poštovanja i divljenja govori o svojoj partnerici Heleni Seger koja svojim izgledom privlači pažnju i u 54. godini. Bivšu švedsku manekenku i majku dva sina, krasi mladoliki izgled i zanosna figura, ali i čvrst karakter koji je Ibrahimovića osvojio od prvog trena.

Helena nije tipična "žena nogometaša" i iako je bila bogata i prije nego što je upoznala Zlatana, ne troši previše vremena i novca za modne kombinacije i više puta je naglašavala da se osjeća ugodnije u trapericama nego u dizajnerskim haljinama. Nema kućnu pomoćnicu, uživa u brzoj vožnji na motociklu i ne voli šoping. 

image

Helena Seger sa sinovima Maximilian i Vincentom 2016.

Mehdi Taamallah/Nurphoto Via Afp

Iako partnerica Ibrahimovića nikada nije rekla sudbonosno "da" pred oltarom, rodila je dva sina (Maximilian i Vincent) i time stavila pečat na svoju ljubav. Ne voli se pojavljivati u javnosti, a gotovo nikad ne daje intervjue te rijetko ide na svečanosti, čak i onim koji su u Zlatanovu čast.

"Prvu poruku, u kojoj sam joj napisao jednu priču, potpisao s ‘Crveni‘ da ne bi znala tko je to, moj je Ferrari bio crven. Ona mi je odgovorila i potpisala poruku s ‘Crni‘ jer je njen automobil bio crn. Počeli smo pričati, ali bila je 11 godina starija od mene. Bio sam nezreo, a ona elegantna, znala je što radi i što hoće. Dvije godine smo se zabavljali.

image

Zlatan Ibrahimović i partnerica Helena Seger snimljeni 2008.

Fredrik Sandberg/Afp

Nakon toga sam preselio u Italiju i rekao joj da je vrijeme da dođe i da probamo, inače nećemo znati što bi bilo i kako bi ispalo. Moram reći, da nije bila 11 godina starija, ne bi izdržala. Bio sam divlji, imao drugačiji način pokazivanja ljubavi, drugačiji temperament, ali bila je strpljiva. Zbog svojih je godina i dalje tu. Bila je zrelija" - ispričao je Ibrahimović u intervjuu ovog ljeta.

Upitan zašto se nikada nisu vjenčali iako imaju dva sina tinejdžera, odgovorio je:

"Pitao sam ju da se uda za mene i rekla je: ‘Ne‘. Bilo je to prije nekoliko godina. Rekao sam joj: ‘Nakon 20 godina zaslužuješ biti udana za mene, a ona mi je rekla: ‘Nemam potrebu biti udana za tebe da budem s tobom‘. Ona je jaka, baš je jako jaka" - ustvrdio je nogometaš.

image

Helena Seger i Zlatan 2023. na milanskom stadionu San Siro

Gabriel Bouys/Afp
image
Marco Bertorello/Afp
image

Helena Seger je odbila Ibrahimovićevu bračnu ponudu

Jean Marie Hervio/Dppi Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 19:02