StoryEditorOCM
TV&RealitySHOW RTL-A

Počelo snimanje 17. sezone ‘Ljubav je na selu‘: ‘Neki su se ‘zatreskali‘ na prvu, već je bilo poljubaca, ali i svađa!‘

Piše SCENA SD
26. lipnja 2024. - 17:50

Prošlog je tjedna u idiličnom seoskom ambijentu pala prva klapa nove, 17. sezone omiljenog showa ‘Ljubav je na selu‘. Dobro uigrana ekipa RTL-ova showa tako ima pune ruke posla jer ljubav će se opet tražiti na imanjima diljem Hrvatske.

Nakon što se 11 farmera predstavilo gledateljima, oni najsretniji, s najvećim brojem primljenih ljubavnih pisama, konačno su dobili priliku upoznati svoje dame!

Iz svih kuteva Lijepe Naše, ali i iz inozemstva stigle su zanimljive i osebujne kandidatkinje koje su im pisale. Njihove riječi u romantičnim porukama koje su primili neke su već osvojile, no sad je stiglo vrijeme da ih konačno vide uživo i odrade uvijek škakljive prve spojeve.

Početku snimanja i uvijek dinamičnim te zabavnim danima na setu veseli se i voditeljica Anita Martinović, kojoj je ovo peta sezona ‘Ljubav je na selu‘ koju vodi.

image

Anita Martinović

Vedran Peteh/HANZA MEDIA

"Atmosfera na setu je vesela i jako pozitivna, svi sjajno surađujemo! Iako svaku sezonu započnemo emotivno, podjelom pisama, kada se od nekih farmera moramo oprostiti, ovi koji ostanu uvijek pršte od sreće i zadovoljstva, a tako je bilo i ovaj put“, ističe Anita.

Upravo je ona iz sezone u sezonu najveća podrška farmerima i njihovim damama tijekom prvih susreta kojima svjedoči, pa je tako i ovaj put ispitala sve pikanterije, pratila iskrice, a već nakon prvih dana na setu prilično je uvjerena da nas čekaju brojna uzbuđenja i obrati.

"Bilo je tu u prvih nekoliko dana već svega - i svađa, i suza, i poljubaca. A tek smo na početku! Moram priznati da su se dogodile neke ozbiljne emocije i simpatije, neki su se već ‘zatreskali‘ na prvu. Za neke sam farmere baš iznenađena koliku su popularnost stekli među damama. Jedva čekam vidjeti kako će se međuljudski odnosi razviti na imanjima i što će sve farmeri pripremiti svojim gošćama“, kaže voditeljica.

A iako još ne smije otkrivati sve tajne sa seta, Anita obećaje da ni ova sezona nikako neće razočarati gledatelje.

"Čini mi se da bi i ove godine mogla zazvoniti svadbena zvona!“ tajanstveno najavljuje.

Kako će izgledati ljubavne avanture na imanjima, tko je dobio dovoljan broj pisama i kakve kandidatkinje stižu farmerima, gledatelji će doznati u 17. sezoni popularnog showa ‘Ljubav je na selu‘, ove jeseni na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 17:50