StoryEditorOCM
TV&RealityMAJA I DAVOR O SHOWU

Nova sezona ‘Supertalenta‘: ‘Jedva čekam da gledatelji vide ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili svim osjetilima‘

Piše SCENA SD
13. rujna 2024. - 13:25

Bliži se nova sezona "Supertalenta" na Novoj TV, a članovi žirija odbrojavaju dane do početka emitiranja. Sve nastupe natjecatelja i ove će godine ocjenjivati uigrani žiri kojeg čine Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić.

Iako se u istom sastavu vraćaju istim ulogama, ne skrivaju da su i kod njih prije svake nove sezone prisutni neizvjesnost i veselje. "Prije samog početka snimanja uvijek smo jako uzbuđeni. Ne znamo što nas čeka i ne znamo koliko su se drugi članovi žirija promijenili, pa onda ne znamo ni kako ćemo se slagati ove sezone. Želimo ono najbolje za publiku, za nas same i naravno za kandidate, pa je uzbuđenje na nivou“, objašnjava Maja Šuput koju kolege iz žirija nerijetko opisuju kao najenergičnijeg člana među njima.

image

Maja Šuput

Press Nova Tv/

Žiri je na snimanjima audicija za jedanaestu sezonu već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka. "Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili svim osjetilima“, otkriva Davor Bilman koji dodaje da gledatelji u novoj sezoni mogu očekivati ozbiljne talente.

"Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli“, tvrdi Maja naglašavajući da su upravo neočekivani i dosad neviđeni nastupi najzabavniji dio ovog showa.

Brojni kandidati stat će na veliku pozornicu s ciljem da izbore prolaz u idući krug natjecanja, a najboljima od njih žiri će dodijeliti zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu u polufinale. No koji će kandidati toliko impresionirati žiri, tek ćemo doznati. 

image

Davor Bilman

Press Nova Tv/

‘Da bi kandidat dobio zlatni gumb, mora biti potpuno drugačiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno – definitivno mora odskakati od drugih“, objašnjava Maja, a Davor otkriva da je posebno slab na humoristične nastupe.

"Za mene je Supertalent kada te netko zaista uspije nasmijati tako da se smiješ cijelim tijelom i svim organima“, objašnjava Davor, koji je upravo to doživio na audicijama za novu sezonu koja uskoro kreće s emitiranjem. Što se događa kada se kamere ugase te brojne anegdote sa seta ‘Supertalenta‘ Maja i Davor otkrili su u intervjuu za Novu TV.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 13:25