StoryEditorOCM
TV&RealityPOVRATAK PRED TV

Kako figuraju Šprajc i Jarak nakon godišnjeg? Jelena Perčin nikad mršavija! ‘Sjene‘ okupile RTL-ove zvijezde, pogledajte

Piše SCENA SD
29. kolovoza 2024. - 16:45

Na druženju u Zagrebu predstavljena je RTL-ova napeta dramska serija "Sjene prošlosti" i okupila zvijezde serije te brojna poznata lica s ove televizije, ali i druge osobe iz javnog života.

Antonija Blaće vodila je prigodan panel.

Marina Fernandez, Jelena Perčin, Dajana Čuljak i Ana Maras Harmander s Antonijom Blaće su razgovarale o radnji, atmosferi na setu, ali i činjenici da su prvi put na domaćoj televizijskoj sceni u fokus stavljena četiri snažna ženska karaktera.

image

Ana Maras Harmander, Dajana Čuljak, Jelena Perčin, Marina Fernandez i Antonija Blaće

RTL

"Lijep je iskorak da se malo odvojimo od romansi. Tematika serije ‘Sjene prošlosti‘ je realna i pristupa temama koje će ponukati ljude na razmišljanje o samima sebi, bližnjima, o temama koje su realne i zaista važne - prijateljstvo, vjernost, iskrenost, moral i tako dalje", rekla je protagonistica serije Marina Fernandez.

image

Marina Fernandez

RTL

S njom se složila i Jelena Perčin, koja je utjelovila Martu. Njezina djela pokreću radnju, a Jelena je oduševljena što se našla u takvoj ulozi.

"Pozdravljam to što serija donosi četiri snažne žene i nadam se da će to biti temelj za budućnost dramskog sadržaja. Žene mogu biti kompleksni, intrigantni likovi i biti brend uspješne serije! Marta je puno kompleksnija od pukog negativnog lika. Žrtva je svoje nemoći u komuniciranju emocija, njome vladaju strahovi. Radim dugi niz godina i veliko mi je veselje kada dođe lice koje me zaintrigira, inspirira, kada kopaš po svojim iskustvima i ulaziš u lik", priča Perčin.

image

Jelena Perčin

RTL

Iako su bogati ženski karakteri i njihovi komplicirani odnosi okosnica serije, ‘Sjene prošlosti‘ donose i sjajnu mušku ekipu koju čine Jasmin Mekić, Matija Kačan, Janko Rakoš i Đorđe Kukuljica.

image

Arija Rizvić i Janko Rakoš

RTL

Serija ‘Sjene prošlosti‘ prati četiri žene čiji su životi isprepleteni događajima iz djetinjstva. Marta, Olga, Paula i Ana žive tipičnim srednjoškolskim životom, sve dok Marta okrutnom podvalom ne presudi prijateljstvu, zauvijek mijenjajući Olgin život.

Dvadeset godina kasnije, Olga se vraća i sreće svoje nekadašnje prijateljice. Njihovi savršeni životi u njoj probude stari gnjev, a želja za osvetom pokreće niz neočekivanih događaja, pa se sudbine glavnih protagonistica mijenjaju iz korijena. Ljubav prema bližnjima, želja za osvetom i moći, igre manipulacije i strah od gubitka – sve to teme su koje obrađuje ova dramska serija.

image

Andrija Jarak

RTL

Predstavljanje RTL-ove serije popratila su brojna lica RTL-ovog informativnog i zabavnog programa, a prigodnom druženju prisustvovala su i brojna poznata imena iz domaćeg javnog života. Kako zvijezde RTL-a izgledaju uoči početka jesenske sheme na televiziji i nakon godišnjeg odmora, kome je, barem izgledom, osobito prijao, provjerite u velikoj fotogaleriji...

image

Zoran Šprajc

RTL
image

Ana Maras Harmander

RTL
image

Anita Martinović

RTL
image

Dajana Čuljak i Matija Kacan

RTL
image

Damian Humski

RTL
image

Damira Gregoret

RTL
image

Đorđe Kukuljica

RTL
image

Duško Modrinić

RTL
image

Glavne junakinje serije na panelu koji je vodila Antonija Blaće

RTL
image

Jelena Perčin i Jasmin Mekić

RTL
image

Jelena Perčin, mala glumica Marla Ibrahimpašić i Jasmin Mekić

RTL
image

Monika Mihajlović i Nada Gaćešić Livaković

RTL
image

Petra Dugandžić

RTL
image

Tena Nemet Brankov i Andrej Dojkić

RTL

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 17:25