StoryEditorOCM
TV&RealityNEZGODNA SITUACIJA

Bujna starleta odlučila smanjiti grudi kako joj se ne bi pretvorile ‘u kašu‘. Postala je i kršćanka te uklonila tetovaže

Piše B. L./Jutarnji list
2. siječnja 2024. - 22:18

Blac Chyna otkrila je da joj se jedna dojka "inkapsulirala" zbog komplikacija nakon operacije smanjenja implantata.

U videu koji je objavila na svom Instagramu 35-godišnjakinja je objasnila da joj je "dosta lažnog izgleda te da je htjela smanjiti svoje grudi".

- Pomalo sam umorna od lažnog izgleda, prevelike su za moje tijelo i jednostavno mi više ne pristaju kao osobi - dodala je. Chyna je rekla da joj je su se pri smanjivanju grudi pojavili određeni problemi, piše Jutarnji list.

- Dogodila se jedna od najgorih stvari koje su se mogle dogoditi. Jedna mi se dojka inkapsulirala - rekla je bivša reality zvijezda i objasnila kako joj se mišić u njezinoj lijevoj dojci "zgrčio oko implantata". Nezgodu je opisala "vrlo bolnom". 

Naime, 21. prosinca je po drugi put legla na operacijski stol kako bi dodatno smanjila grudi jer ju je liječnik upozorio da treba "neku vrstu implantata" kako bi spriječila da joj grudi budu "poput kaše" i uzrokuju daljnje probleme. 

Inače, kroz 2023. godinu, Chyna je prošla kroz brojne promjene. U ožujku je objavila da ide na operaciju uklanjanja implantanata iz grudi i stražnjice te filera za lice. Između ostalog, kako je rekla, uklonila je i “demonske” tetovaže sa svog tijela te postala kršćanka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. lipanj 2024 07:53