StoryEditorOCM
Šuška seFRCA PERJE

Severinin bivši svekar Kojić Keba prozvan za ugošćavanje državne i vrhuške Pravoslavne crkve u svojoj milijunskoj vili

Piše L. G.
25. kolovoza 2024. - 20:34

Bivši svekar Severine Vučković, folk-pjevač Dragan Kojić Keba našao se na meti spisateljice tekstova estradnih pjesama Ljiljane Jevremović s kojom ima izvanbračnu kćer. Naime, Keba je bio "živahan", s Ljiljanom je prevario i suprugu Olgu (Olju), koju je Ljiljana optuživala za šikaniranje, kao i uskraćivanje materijalne potpore (sad već poodrasloj) Kebinoj biološkoj kćeri.

image

Dragan Kojić Keba i bivša nevjesta Severina

/Slobodna Dalmacija

Ljiljana je svoje jade, ali i neka zanimljiva zapažanja javno iznijela na Novoj RS, u emisiji "Ispovest", koja je oborila rekorde gledanosti na Youtubeu nakon redovnog prikazivanja.

Naknadno je Ljiljana dodala još malo ulja na vatru; naime, kazala je da je Kojić Keba pribjegao manevru razvoda od supruge kako bi sačuvao imetak od možebitnih potraživanja njezine (to jest njihove zajedničke, biološke) kćeri. Prethodno je, pak, Keba sve prepisao na suprugu Olju, Ljiljaninu najveću suparnicu.

Keba inače posjeduje milijunski vrijednu vilu, a navodno i izvrsno zarađuje kao pjevač, dok se njegova supruga vodi kao osoba bez primanja.

- E, sad se ja pitam odakle uzdržavanoj osobi koja nikada nije privređivala - a nekretnine su kupili u vrijeme sudskog postupka - kuća od dva milijuna eura? - pita se Ljiljana Jevremović. Dometnula je i da je ona "tekstopisac, a ne političar", i da ne može riješiti ništa.

image

.
Svadbena večer mladenaca Igora Kojića i Severine Vučković odrzana je u beogradskom hotelu Crown Plaza s oko 500 uzvanika. Nazočio je i Petar Grašo, na slici s Kojićem seniorom

Pedja Milosavljević/Cropix/Cropix

A onda je "bacila bombu".

- Znam da je porodica Kojić na prijevaru u svoju kuću ugostila sam vrh Pravoslavne crkve i politički vrh, samo što predsjednika nisu ugostili. Puno je poznatih ljudi odlazilo tamo nedavno – navela je Jevremović, aludirajući na jačanje Kojićevih utjecajnih veza u državi, a s ciljem protektorata po pitanju pravnih sporova.

Koliko je, pak, "prota", "sveštenik", utjecajan kad je riječ o (ne)isplaćivanju alimentacije i uskrati pravnog dijela nasljedstva izvanbračnoj kćeri, to ne znamo, ali da "perje frca" – to je očigledno.

Srbija se zabavlja tatom, sina (Igora) i njegove ljubavne (ne)zgode trenutno nitko ne spominje, Severina se Kojićevih "ekološki" i bezbolno riješila, brak sa Igorom već je davna povijest...

image


Premijera filma Poslednji Srbin u Hrvatskoj na međunarodnom filmskom festivalu FEST, Seve i Igor još su se voljeli. 2019.
 

Pedja Milosavljević/Cropix/Cropix
image

Nekad najpoznatiji bračni par Balkana bio je sveprisutan, ali više nije zajedno

Tom Dubravec/Cropix/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 12:34