StoryEditorOCM
ShowbizPRIPREME

U veseloj atmosferi održan warm-up party CMC festivala Vodice, najavljeni i headlineri koncertnog programa

Piše SCENA SD
29. svibnja 2024. - 22:20

Iza nas je odličan party i druga press konferencija kojom smo počeli odbrojavati dane do 16. izdanja CMC festivala u Vodicama. U veseloj atmosferi brojni glazbenici i predstavnici medija okupili su se u vrtu Croatia Recordsa kako bi proslavili početak još jednog glazbenog ljeta koje nas očekuje. Goste je na velikom slavljeničkom partyju zabavljala Lana.S na saksofonu.

"Prva asocijacija mi je zabava. Volim doći u Vodice jer se opustim i podružim malo s kolegama, to mi je prvenstveno najljepše kod CMC festivala. Volim sam taj koncept te druženje s puno mojih kolega koje rijetko viđam, a CMC je savršena prilika da se vidimo i predstavimo naše nove pjesme publici", rekla je Lidija Bačić Lille.

image
Filip Kovačević/
image
Filip Kovačević/

Kreativna direktorica Croatia Recordsa, Nikolina Mazalin, u društvu Miroslava Škore i voditelja CMC festivala Edine Pršić Babić i Dalibora Petka, najavila je izvođače koji će uveličati prvu festivalsku večer. Na velikoj vodičkoj pozornici koncerte će održati velikani zabavne glazbe Dražen Zečić, Mate Bulić, Miroslav Škoro i Vigor.

"Mislim da smo ove godine složili najbolji program za publiku i provod. Na pozornicu nam u petak, 7. lipnja stižu vrhunski izvođači zabavne glazbe dok će subota biti rezervirana za odlične ljetne hitove", rekla je Nikolina Mazalin.

Dražen Zečić svojim hitovima sigurno će raspjevati vodičku publiku, a na pozornici će mu se pridružiti stalna gošća CMC festivala, Lidija Bačić Lille.

image
Filip Kovačević/
image
Filip Kovačević/

Legendarni Mate Bulić svojim pjesmama je odavno osvojio brojna srca, Vodice ga jedva čekaju da zajedno zapjevaju dobro poznate hitove, a društvo će mu praviti i Frano Pehar. Dečki iz Vigora najavili su pravi koncertni spektakl, a sa svojim bendom pravi show će bez sumnje napraviti i Miroslav Škoro. "Pripremio sam sat vremena dobre zabave i nadam se da ćemo dobro zagrijati odličnu vodičku publiku", rekao je Miroslav Škoro koji će i drugu festivalsku večer na pozornicu izaći dva puta: "Osim koncerta, pripremili smo dvije pjesme, jednu s Barabama koja se zove ‘Zlatne strune‘, a drugu pjesmu ‘Žito raste‘ izvodim sam."

Program će se na kraju prvoga dana s glavne pozornice preseliti u klub Makina u srcu Vodica, gdje će se nastaviti CMC party na kojemu će nastupiti  slovenska pjevačica Buryana te  obiteljski bend Gavrani.

image
Filip Kovačević/
image
Filip Kovačević/

Revijalna festivalska večer, 8. lipnja, na vodičku pozornicu dovodi dobro poznata imena kao što su Željko Bebek, Mladen Grdović, Neda Ukraden, Učiteljice, Mia Dimšić, Ivica Sikirić Ićo, The Frajle i mnogi drugi. Kraj večeri će koncertim programom obilježiti pop-tamburaški sastav Džentlmeni.

Organizatori su pripremili i poseban program za subotnju večer. Party se seli u Makinu gdje će nastupiti odličan zadarski bend Zaratino. Festival će otvoriti vožnja brodom uz obalu jednog od najljepših dalmatinskih gradova, a čekaju nas, kao i obično predstavljanje novih izdanja i ludi afterpartyji.

image
Filip Kovačević/

Prošlogodišnji jubilarni 15. festival privukao je više tisuća posjetitelja koji su gotovo cijelu noć uživali u najvećim domaćim hitovima.

"Zadnjih 10 godina sam u Vodicama povodom CMC festivala, a nisam se stigao ni okupati", rekao je Ivan Zak kroz smijeh te dodaje: "Na CMC festival se uvijek vraćam zbog neke neopterećenosti koja vlada jer nema dodjele nagrade pa se ne gledamo poprijeko, svi smo opušteni i uvijek se dobro zabavljamo."

image
Filip Kovačević/
image
Filip Kovačević/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:53