StoryEditorOCM
ShowbizTUŽNA VIJEST

U 48. godini, nakon teške bolesti za koju je doznala prije mjesec dana, preminula Vlatka Grakalić, bivša pjevačica ‘Srebrnih krila‘. Živjela je u Oslu, majka je dvoje djece

Piše M.P.
1. studenog 2021. - 14:58
'U Oslu živim jednim mirnim, obiteljskim životom. I dalje se bavim glazbom, tim se oduvijek bavim, samo sam promijenila državu', ispričala je jednom VlatkaTea Cimaš/Cropix

Bivša pjevačica benda Srebrna krila, Vlatka Grakalić, preminula je u nedjelju u 48. godini u Norveškoj, nakon što je prije samo mjesec dana doznala kako boluje od raka maternice, potvrdila je za Večernji list Vlatkina sestra Maja.

- Da, nažalost, Vlatka je preminula 31. listopada 2021. nakon kraće i teške bolesti. Ispraćaj će biti tiho u najužem krugu obitelji. Obitelj traži mir i razumijevanje u ovim najtežim trenucima - rekla je Maja Grakalić.

Vlatka je široj javnosti poznata kao pjevačica Srebrnih krila od 1994. do 2000. godine. U grupu je došla nakon odlaska Vlatke Pokos, a s njima je otpjevala velike hitove "Ljubav je za ljude sve" i "O kako se ludo osjećam".

Nakon smrti frontmena Srebrnih krila Mustafe Ismailovskog Muca posvetila ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. srpanj 2024 01:36