StoryEditorOCM
Showbizveliki planovi

Trump ide opet u utrku za predsjednika, ali ni kći mu ne miruje: sa suprugom planira otvoriti luksuzni resort na Balkanu

Piše M.K./JL
4. srpnja 2024. - 21:10

Bivši predsjednik SAD-a, Donald Trump, nedavno je najavio kampanju za predsjedničke izbore 2024. godine. Dok se on bavi svojom kampanjom, njegova se kći Ivanka Trump priprema za otvaranje luksuznog resorta u Albaniji. Hotel će otvoriti sa svojim suprugom Jaredom Kushnerom, prenosi Page Six.

"Trenutačno radim sa svojim suprugom. Imamo otok na Mediteranu te dovodimo najbolje arhitekte i najbolje brendove", rekla je Ivanka u podcastu Lexa Fridmana. Dodala je i kako će resort voditi Aman, brend ruskog poduzetnika Vlada Doronina. Za hranu u resortu će se pobrinuti američki lanac restorana Carbone.

"Nevjerojatno je spojiti sav ovaj talent i to što ću se moći ‘igrati uokolo‘ i pokazati svoje mišiće i zabaviti se", poručila je.

Hotel će, kako kaže, izgledati vrlo moderno, ali će uzeti u obzir teren i vegetaciju koja se tamo nalazi. Dodala je kako hotel neće biti samo "predivna staklena kutija".

image

Donald Trump s kćerkom i Jaredom

Giorgio Viera/Afp

"Naravno da želimo staklo. Želiš pogledati van i vidjeti predivan plavi ocean, ali kako napraviti nešto, a da ne izgleda generično i da ne propustimo priliku za stvaranje nečeg novog", kaže Ivanka. Osim što će raditi punom parom na stvaranju raskošnog mjesta za odmor, Ivanka će podržati i svog oca kada se bude službeno kandidirao za predsjednika. Međutim, ona sama neće imati nikakvu službenu ulogu u njegovoj kandidaturi.

Ivanka i Jared upoznali su se 2007. godine na jednom poslovnom sastanku. Tada su oboje imali 25 godina. O trenutku kada su se upoznali je Ivanka ranije govorila. Kako kaže, upoznali su se zbog prijatelja.

"Vrlo su nam nevino namjestili misleći da će naš jedini interes jedno za drugo biti transakcijski. Kad god ih vidimo im kažemo: "Najbolji dogovor koji smo postigli!", ispričala je 2015. godine za Vogue. Supružnici su u braku dobili troje djece.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. srpanj 2024 21:37