StoryEditorOCM
Showbizrođendanski party

Tony Cetinski održao intimni koncert samo za odabrane, došao ga je slušati i Goran Višnjić, evo tko je sve bio...

Piše Scena SD
27. lipnja 2024. - 18:32

Brojna poznata lica družila su se u Smaragdnoj dvorani luksuznog hotela Esplanade u Zagrebu na rođendanskom partyju Cover Stylea.

Otmjenost i old school elegancija hotela Esplanade, koji već gotovo cijelo stoljeće utjelovljuje zagrebačku eleganciju i urbani šarm, poslužila je kao divan kontrapunkt parisienne chic dress codeu kojeg su posjetitelji ispoštovali na najljepši način, a nemoguće je bilo ne primijetiti da su svi uzvanici na partyju bili ogrnuti dobrim stilom, unatoč kiši koja ih nije dala smesti.

Uz voditelja eventa Joška Lokasa, koji je uglednim gostima pripremio kviz-tombolu, sve prisutne pozdravila je i Sandra Njavro, koja je svima zaželjela dobar provod uz hitove Cetinskog, koji je nakon rasprodane zagrebačke Arene za sve uzvanike ovog partyja priredio intimni glazbeni spektakl.

image

Goran Višnjić i Joško Lokas

Pjevač je stigao u društvu supruge Dubravke i dok se Tony odlučio za crni outfit ispod kojeg je nosio bijelu majicu, Dubravka je zablistala u crvenoj dugačkoj haljini. Kreaciju je na donjem dijelu krasio leopard uzorak, a na gornjem dijelu se nalazila crna čipka. 

Veliku pozornost ukrala je i Lejla Filipović. Nosila je izazovnu crnu haljinu s prorezom na struku, te je iskombinirala otvorene crne sandale na potpeticu i torbicu u istoj boji. 

Zvijeda večeri bio je Goran Višnjić koji je samo zbog ovog partija stigao iz Amerike.

Više fotografija i tko je još bio na partiju Covera pogledajte u nastavku.

image

Dubravka i Tony Cetinski

image

Iva i Mirko Alilović

image

Lejla Filipović

image

Kristina Krepela i Marin Miletić

image

Antonija Blaće

image

Anita Dujić

image

Uršula Tolj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. lipanj 2024 20:04