StoryEditorOCM
ShowbizVATRENE DAME

Tko su hrvatske wagsice: Vanju pred oltar dopratio Zdravko Mamić, a Perišić priznao da je od Josipe prepisivao u školi

Piše I. P.
16. lipnja 2024. - 09:05

Jučerašnjom utakmicom protiv Španjolske u Berlinu počela je nogometna euforija, a u fokus javnosti ovih dana uz naše Vatrene ponovno su dospjele i njihove bolje polovice, odnosno supruge i djevojke koje ih zdušno bodre sa tribina.

Zasigurno najdugovječnija wagsica je Vanja Modrić, supruga 38-godišnjeg Luke Modrića.

image
Gabriel Bouys/Afp

Par je zajedno gotovo 20 godina. Luka Modrić imao je 19 godina i igrao je u Dinamu kad je upoznao tad 25-godišnju Vanju. Nedavno je u svojoj autobiografiji opisao njihovu romansu.

Prvi put su razgovarali putem telefona, kad je Luka bio na pripremama mlade reprezentacije, a Vanja, koja je radila u agenciji Zdravka Mamića zvala ga je u vezi dogovora za obilazak stanova. Luka je otkrio da se trudio što duže zadržati je na liniji te da je razgovor potrajao tri sata. Kasnije ju je pozvao na kavu, a kad su se našli brzo su shvatili da su srodne duše. Vjenčali su se u svibnju 2010., a ubrzo nakon vjenčanja rodio im se sin. Crkveno vjenčanje imali su godinu dana kasnije, te su pred oltar stali u svibnju 2011. Vanju je pred oltar dopratio Zdravko Mamić. Tri godine kasnije dobili su kćerkicu, a 2017. stigla je još jedna kćerkica.

Izabel i Mateo Kovačić upoznali su se kao tinejdžeri u crkvi u Sesvetskim Selima, gdje je Mateo bio ministrant, a ona je pjevala u zboru.

image
Ronald Goršić/Cropix

‘‘Mateo i ja upoznali smo se kao tinejdžeri preko zajedničkih prijatelja. Ja sam išla na trčanje s prijateljicom i nakon toga smo stali u prostorijama za druženje kraj naše crkve (tamo smo većinom provodili slobodno vrijeme) i on je taman igrao PlayStation s prijateljima. Od tog trenutka smo postali najbolji prijatelji‘‘, otkrila je jednom prilikom Izabel na društvenim mrežama.

Par se vjenčao 2017. godine u istoj župi u kojoj su se i upoznali, a Izabel je htjela da im na vjenčanju pjevaju članovi njenog bivšeg zbora. Prije nekoliko dana objavljena je vijest da par čeka svoje drugo dijete.

Bivša Miss Dalmacije i Kraljica Hrvatske iz Metkovića Ivana Vida i Domagoj Vida upoznali su se u noćnom klubu dok je nogometaš igrao za Dinamo Kijev, i došao je na godišnji odmor, a Metkovčanka Ivana tada je studirala ekonomiju u Zagrebu.

image
Goran Šebelić/Cropix
Ubrzo nakon što su prohodali, Ivana je zbog Domagoja preselila u Ukrajinu, a nedavno je izjavila da ju je osvojio iskrenošću. Prije devet godina dobili su sina, a dvije godine poslije vjenčali su se.

Iva Šarić i šest godina mlađi Bruno Petković upoznali su se tijekom intervjua koji je s njim radila za HTV.

image
Tonči Plazibat/Cropix

Između njih odmah je zaiskrilo. Isprva su svoju vezu tajili, a da su zajedno doznalo se kad je nogometaš osvanuo na društvenim mrežama među uzvanicima na proslavi njenog rođendana u Zagrebu. Mjesec dana poslije doznalo se i da čekaju svoje prvo dijete. 

Ivan Perišić Robertu je Knjazu otkrio da je svoju suprugu Josipu upoznao još u školskim danima te se našalio kako mu je ona i pomogla da završi školu jer mu je dozvoljavala da od nje prepisuje.

image
Stefan Matzke/Afp/Profimedia/Stefan Matzke/afp/profimedia

Po završetku škole, Josipa ga je pratila i podržavala u karijeri, a nakon života u Italiji i Engleskoj, obitelj Perišić konačno se vratila u Dalmaciju, a Josipa Perišić u svoj rodni Split.

Supruga ‘najpametnijeg Vatrenog‘, kako su ga nazvali dečki iz repke, je Zagrepčanka Mia Ćurković koju je Andrej Kramarić upoznao preko zajedničkih prijatelja u kafiću u koji su oboje zalazili.

image
Tom Dubravec/Cropix

Nakon četiri godine ljubavne veze, par se vjenčao 2021. godine u Zagrebu, no u velikom slavlju spriječila ih je pandemija koronavirusa.Mia je završila studij veterine u Zagrebu, voli tjelovježbu i zdrav način života.

Silvija i Marcelo Brozović vjenčali su se u tajnosti 2016. Upoznali su se u Velikoj Gorici, no u Italiji mu se pridružila tek nakon što je diplomirala biologiju na PMF-u u Zagrebu.

image
Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 18:16