StoryEditorOCM
ShowbizNOVA LJUBAV?

Tko je Kick Kennedy? Ben Affleck je ‘uvijek‘ bio njezina simpatija i prije nego što su se počeli družiti

Piše D.J./JL
27. kolovoza 2024. - 12:44

Prije nego što je obnovio svoju vezu s pjevačicom Jennifer Lopez, glumac Ben Affleck uživao je u kratkoj romansi s kćeri Roberta F. Kennedyja Jr., Kathleen ‘Kick‘ Kennedy. No, nakon razvoda od J.Lo ponovno se počelo šuškati da se glumac i 36-godišnja Kick sve češće druže, piše Jutarnji list.

Izvori su za Daily Mail otkrili da 52-godišnji glumac i 36-godišnjakinja uživaju provoditi vrijeme zajedno, no Kennedy mudro šuti o tome jer ne želi da se na nju gleda kao na ‘ljubavnicu‘.

image

Joseph P. Kennedy i Kick Kennedy 2019. godine

Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia/Nancy Kaszerman/zuma Press/profimedia

"Ben i Kick posvađali su se prije nego što se on pomirio s J.Lo. Upoznali su se jer je Ben iz Bostona, a kada živite u Bostonu, obitelj Kennedy smatrate kraljevskom. Dakle, kad se počeo družiti s Kick, opravdano je mislio da je dospio u obitelj Kennedy. Ali ona je tada bila premlada i nije bila spremna za ništa ozbiljno", rekao je izvor za Daily Mail i dodao da se te dvije veze nikada nisu preklapale.

"Nisu imali nikakvu aferu tijekom njegova braka, ali je Kickinim prijateljima zanimljivo to što se on, čim se ovaj razvod dogodio, odmah počeo družiti s Kick, čiju obitelj smatra kraljevskom", dodao je izvor.

Otkrio je i što kći političara misli o glumcu.

"Kick njega smatra inteligentnim i tip je muškarca kakve ona voli, ali je nevjerojatno škrta na riječima jer ne želi da se na nju gleda kao na ljubavnicu. Ona nije njegova ljubavnica. Ona nije nimalo poput J.Lo i voli svoj privatni život držati u tajnosti", otkrio je izvor.

Također je objasnio da se Kick ne zamara time kako bi se Jennifer Lopez mogla osjećati u vezi Benove odluke da se ponovno poveže sa ‘starom ljubavi‘.

image

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia

"Kick voli Bena i, iskreno, nije je briga što J.Lo misli. Kad su se njih dvoje počeli družiti, Ben i J.Lo već su bili razdvojeni. To joj je on vrlo jasno rekao. J.Lo je to i sama potvrdila jer je navela da su se razišli u travnju", objašnjava.

Oboje idu dan po dan, nikuda ne žure, a zasada samo uživaju u provođenju vremena skupa. Druže se u Beverly Hills hotelu jer slavnim osobama nudi razinu privatnosti kakvu nemaju nigdje drugdje, otkriva izvor za Daily Mail.

"Činjenica da ljudi kažu da izgleda kao Jennifer Garner joj laska jer i ona smatra Jen lijepom", dodao je.

U međuvremenu je i drugi izvor blizak glumcu potvrdio da su još u fazi boljeg upoznavanja. "Ben je provodio vrijeme s Kick, ali od toga još nema ništa. Oni su prijatelji i uživaju družiti se jedno s drugim. Istina je da ona se ona ne zamara s time što J.Lo misli o njezinom provođenju vremena s Benom. On je super tip i sada su još u fazi upoznavanja", dodao je drugi izvor za Daily Mail.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Kick, koja je rođena kao Kathleen Alexandra, okušala se kao glumica te je ostvarila nekoliko manjih uloga u TV emisijama i filmovima, uključujući ‘Curb Your Enthusiasm‘, u kojem glumi i njezina maćeha Cheryl Hines (58). Posljednju ulogu je ostvarila u filmu ‘Strah i prijezir u Aspenu‘ iz 2021. Diplomirala je na Sveučilištu Stanford u Kaliforniji, gdje je studirala povijest i kazalište.

Prijateljica je s nekoliko slavnih osoba, uključujući i pjevačicu Taylor Swift, koja je hodala s njezinim bratom Conorom 2012. godine. Kickina majka je Emily Ruth Black, koja je bila udana za Roberta F. Kennedyja Jr. od 1982. do 1994.

Kasnije se njezin otac oženio za Mary Richardson, a razveli su se 2010. Dvije godine kasnije tragično je preminula. Kick ima petero braće i sestara, piše Jutarnji list.

image

Ben Affleck

Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 17:05