StoryEditorOCM
ShowbizIMA NEKA TAJNA VEZA

Svi pričaju da Jelena ljubi Antu Gelu, oni to još nisu potvrdili! Izgledala je vau u kožnom minjaku na njegovom koncertu

Piše SCENA SD
8. srpnja 2024. - 15:50
Jelena Perčin je blistala u glazbenoj večeri koju su osmislili Ante Gelo i Nikša Kušelj, i koja je oduševila sve: i sudionike programa i građaneŽeljko Puhovski/Cropix

Jelena Perčin jedna je od naših najpoznatijih glumica, podjednako slavna zbog uloga i glasovnih sposobnosti, koje je dokazala u showu "Zvijezde pjevaju".

Dubrovačka glumica sa zagrebačkom adresom svoje je sjajne vokalne performanse pokazala i sinoć, na glazbenom spektaklu upriličenom ispred zagrebačkog HNK-a, gdje se, u režiji Ante Gele i Nikše Kušelja, sjajnim izvedbama koje su rasplesale grad prisjetilo najvećih hitova od 60-ih naovamo.

image

Jelena Perčin, Sandra Lončarić, Olga Pakalović

Damir Krajač/Cropix

Upravo s Antom Gelom lijepu glumicu i emotivno povezuju posljednjih mjeseci, više puta ih se vidjelo u istom društvu ili zajedno, no njih dvoje nisu se željeli izjašnjavati na ovu temu. Jelena je, svakako, sinoć blistala i izgledala jako sretno, baš kao i Gelo, a tri puta se i presvlačila, a svaki joj je outfit izvrno pristajao.

image

Jelena Perčin i kolegica Sandra Lončarić

Željko Puhovski/Cropix

Posebno crna kožna mini haljina, koja se sjajno sparila s rock‘n‘roll atmosferom večeri.

Atraktivna glumica o početka karijere plijeni pozornost i svojom pojavom, ali i ljubavnim životom.

image

Jelena Perčin i Ana Begić Tahiri

Željko Puhovski/Cropix

Početkom prošle godine obznanila je da se razvodi od devet godina mlađeg kolege, crnogorskog glumca Momčila Otaševića, s kojim je provela u braku pet godina i zajedno su dobili dvoje djece.

Za lijepu kći Maje Vučić i zgodnoga glumca priča se da su u vezi: večeras pjevaju na koncertu koji je digao grad na noge

Jelena i Momčilo zbližili su se na setu serije "Zora dubrovačka" 2013. godine, a prijateljstvo je preraslo u ljubav kada su 2016. zajedno snimali seriju "Kud puklo da puklo". Vjenčali su se u tajnosti 2018. godine, a intimna ceremonija održala se u njegovoj rodnoj Crnoj Gori.

image

Ante Gelo

Željko Puhovski/Cropix

Iste godine dobili su kćerkicu Mašu, a krajem studenog 2020. dobili su i sina Jakšu.

Jelena je i mama danas 15-godišnje kćeri Lote, koju je dobila u vezi s poznatim zagrebačkim ugostiteljem Kristijanom Babićem.

image

Ivana Boban, Sandra Loncarić, Jelena Perčin

Vedran Peteh/Cropix
image

Jelena Perčin i Ana Begić Tahiri

Željko Puhovski/Cropix
image

Jelena Perčin, Sandra Lončarić, Gloria Dubelj

Damir Krajač/Cropix
image

Ante Gelo u elementu

Željko Puhovski/Cropix
image

Ante Gelo je nastavio svirati građanima i nakon službenog završetka programa Rock ‘n‘ roll u Zagrebu

Vedran Peteh/Cropix
image
Vedran Peteh/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. rujan 2024 15:22