StoryEditorOCM
ShowbizSRETNI MLADENCI

Snaha Roda Stewarta Nicole otkrila detalje s vjenčanja s njegovim sinom u Dubrovniku: ‘Čula sam da je znak sreće ako...‘

Piše Veronika Koprek /JL
7. lipnja 2024. - 11:59

Hrvatska je prije nekoliko dana imala svoje „kraljevsko vjenčanje“. Nakon 13 zajedničkih godina, sin glazbenika Roda Stewarta, hokejaš Liam Stewart, i Nicole Artukovich odlučili su izreći sudbonosno ‘da‘ i to baš u Dubrovniku. Zanimljivo je kako je Nicole zapravo Amerikanka hrvatskih korijena jer joj je majka iz Konavala.

Vjenčanje ovog slavnog para bio je jedan od najvećih događaja na skorijoj hrvatskoj javnoj sceni, zabavu dobrodošlice održali su u Vrtu palmi. Sama ceremonija odnosno obred bio je u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima, a vodio ga je pater Mirko Nikolić. Zabava i proslava njihove ljubavi trajala je do dugo u noć na tvrđavi Lovrijenac, a mladenka je najzanimljivije trenutke i fotografije nedavno objavila u videozapisu na Instagramu.

„Čula sam da je znak sreće ako ti pada kiša na dan vjenčanja“, napisala je Nicole uz videozapis koji prvo prikazuje mladi par u šetnji, a zatim predivan Dubrovnik snimljen iz zraka.

Videozapis kojeg je radio Bruno Bilonić donosi detalje Nicoline čipkaste vjenčanice, nakita, interijera, dekoracija, crkve te brojne slavne uzvanike, među kojima je bio i nezaobilazni Rod Stewart. Sve je upotpunjeno predivnim kadrovima Dubrovnika i Jadranskog mora, piše Jutarnji list

Popraćeno romantičnom pjesmom o ljubavi i zajedničkom putovanju, Nicole je podijelila i detalje sa same zabave. Kao što se može vidjeti, svoju je dugu vjenčanicu na kraju zamijenila bijelom mini haljinom i velom, a zabavljao ih je DJ, saksofonist, a svirale su im i gajde.

Nicole je ponosna na svoje hrvatske korijene, a u nekoliko se kadrova može vidjeti kako vijori naša zastava. Fanovi su u komentarima bili oduševljeni videozapisom, a sam je Bruno, koji ga je radio, prikupio brojne pohvale.

„Ovo je jednostavno jedno od najdivnijih vjenčanja koje sam vidjela u skorije vrijeme. Čestitam“, napisala je jedna korisnica Instagrama.

„Najljepši par kojeg sam ikada vidjela + najbolja proslava ikad = kao u filmu“, složila se druga.

„Čula sam da je ovo bilo najbolje vjenčanje svih vremena! Puno sreće, ljudi“, zaključila je treća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 04:29