StoryEditorOCM
ShowbizODJECI KONCERTA

Sinoć je očarao Splićanke, Hauserov brat objasnio zašto je zaprosio suprugu nakon 3 dana veze! Otkrio Stjepanove planove

Piše SCENA SD
5. srpnja 2024. - 12:35

U sklopu 64. Splitskog festivala, splitska grupa TBF održala je koncert u pratnji Jazz orkestra HRT-a, kojim je ravnao Miron Hauser. Aranžer, skladatelj i dirigent, koji je usto i stariji brat našeg svjetski poznatog violončelista Stjepana Hausera, otkrio je za showbuzz.dnevnik.hr kako je došlo do ideje o suradnji s TBF-om.

"Do ideje je došlo kad je bio Covid, imali smo projekt ‘Sunčana strana Prisavlja‘ i morali smo napravit jako puno projekata u tako kratko vrijeme. Bio je tribute Dinu Dvorniku, to smo također ovdje u Splitu izveli, pa smo imali i projekt sa Psihomodo Popom, pa smo ponovili i Darka Rundeka, koji je bio moj prvi takozvani crossover projekt, a ja sam već jako dugo vremena htio s TBF-om napravit nešto, i to je bila prilika da se to napravi", priča Miron Hauser, kojemu je ovo sada bio treći koncert s TBF-om, nakon nastupa na Prisavlju i u Puli.

"Izveli smo sve pjesme koje smo pripremili i jednu koju nismo pripremili, "Je‘n, dva", ona je u Splitu premijerno izvedena", govori Miron, a ni to nije bilo dovoljno publici na splitskim Prokurativama, koja je i nakon bisa klicala "hoćemo još".

Hauser privatni život uspješno čuva a od javnosti, no prošle se godine pohvalio da se oženio.

"Nisam planirao ništa, nakon tri dana što sam je poznavao, znao sam da je to to i doslovce sam je nakon tri dana zaprosio. Ona je bila dovoljno luda da pristane, kao i ja, i eto. Još nismo ni godinu dana u braku, a upoznali smo se prije godinu i nešto. To se sve jako brzo desilo", zadovoljno priča Miron, koji je u braku s kirurginjom Anom Štanfel Hauser.

Miron je upitan i planira li se njegov brat Stjepan možda uskoro skrasiti.

"Mislim da se ne planira ženit, ali ima sad taj svoj solo projekt koji mu jako dobro ide", kaže Miron.

image

Ana Štanfel Hauser i Miron Hauser

/Slobodna Dalmacija
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 01:00