StoryEditorOCM
ShowbizGOŠĆA IZNENAĐENJA

Seve nastupila na drag queen tulumu: Ovo je bio najbolji show kod nas, ovo pokazuje da postoji drugačija Hrvatska

Piše L.B./JL
18. lipnja 2024. - 11:35

Nakon što je poslije ovogodišnje Dore šokirala krcati zagrebački klub Močvara nastupom na događaju drag kolektiva House of Flamingo, popularna Severina nastupila je kao gost iznenađenja na partiju spomenutog kolektiva koji se održao u zagrebačkom klubu Boogaloo, piše Jutarnji.

Slavna je pjevačica te večeri za početak otpjevala hit "Brad Pitt", a nastavila je s hitovima poput "Gas, gas", "Moja štikla" i "Prijateljice".

- Ovo je party za ljude i za one koji se tako osjećaju. Jer samo ovo pokazuje da postoji drugačija Hrvatska. Hrvatska koju volimo više nego što to oni misle, Hrvatska koja mora vjerovati u drugačije - rekla je Severina publici usred nastupa.

- "Dvadeset ‘Očenaša‘, deset "Zdravo, Marija", deset "Slava Ocu" i sutra na ispovijed...Ovo je bio najbolji show kod nas, koji sam gledala... - napisala je u opisu Instagram objave putem koje je podijelila brojne fotografije sa zabave pune drag performera.

Inače, na pozornici su se pojavile performerice Colinda Evangelista, Roxanne Flamingo i Jovanka Broz Titutka, koja je široj publici poznata s Dore 2023. i Eurosonga, kada je nastupala s Letom 3. U komentarima su slavnu pjevačicu podržale brojne kolegice glazbenice poput Sajsi MC i Nike Turković, a jedan je komentator istaknuo kako je "uvijek na pravoj strani povijesti".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 14:12