StoryEditorOCM
Showbizkraj ljubavi

Sad je i službeno! J.Lo se nakon samo dvije godine braka razvodi od Afflecka, sada imaju 60 dana da riješe financije

Piše Scena SD
21. kolovoza 2024. - 07:30

Holivudske zvijezde Jennifer Lopez i Ben Affleck razvode se nakon dvije godine braka. Lopez je u utorak podnijela zahtjev za razvod na Višem sudu okruga Los Angeles, tako je barem prema sudskim dokumentima koje je vidio BBC.

Par, kojeg su tabloidi nazvali Bennifer, službeno se vjenčao u Las Vegasu u srpnju 2022. godine, a veće vjenčanja održali su sljedećeg mjeseca u Georgiji. Njihova romansa započela je nakon što su se upoznali radeći na snimanju kriminalističkog filma Gigli iz 2003. godine. I tada su planirali vjenčanje, ali su prekinuli vezu početkom 2004. godine. 

Gotovo dva desetljeća kasnije obnovili su svoju vezu. "Ljubav je lijepa. Ljubav je ljubazna. I ispada da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina strpljiva," rekla je Lopez 2022. godine nakon što je objavila vijest o vjenčanju u Las Vegasu.

image
Valerie Macon/Afp

BBC je kontaktirao njihove predstavnike za komentar, ali nije ga dobio. U sudskom podnesku stoji da Lopez ili njezin odvjetnik moraju dostaviti Afflecku kopiju njezinog zahtjeva za razvod braka.

Prema medijskim izvještajima, Lopez, koja je legalno promijenila svoje prezime u Affleck, u svom zahtjevu za razvod nije navela nikakve detalje o predbračnom ugovoru. Dokument podnesen Višem sudu u Los Angelesu u ovom slučaju kaže da i Lopez (55) i Affleck (52) moraju podijeliti financijske informacije, uključujući svoje trenutne prihode, troškove, imovinu i dugove.

Dokument kaže da su oboje obvezni otkriti sve promjene u svojim financijama "dok se ne postigne konačni dogovor o svim financijskim pitanjima u vašem slučaju". Sud je dao Lopez 60 dana da podnese financijsko izvješće, a Affleck će imati još 60 dana nakon što ona dostavi svoje podatke da učini isto.

image
Robyn Beck/Afp

U podnesku stoji da, ako bilo tko ne uspije prijaviti ili ažurirati financijske informacije, to može rezultirati sankcijama koje će nametnuti sud. Već mjesecima se špekulira o njihovom odnosu. Navodno su svoju vilu u Beverly Hillsu stavili na prodaju za 65 milijuna dolara (50 milijuna funti) te su viđeni odvojeno bez vjenčanih prstenova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. rujan 2024 19:16