StoryEditorOCM
ShowbizVATRENO NAVIJALA

Sa srpskom zvijezdom u rasprodanoj Areni pleše i Splićanin, Milica priznaje: Zbog Baby Lasagne sam htjela razbiti tv!

Piše SCENA SD
16. svibnja 2024. - 09:11

Regionalna zvijezda Milica Pavlović gostovala je na Extra FM-u uoči spektakularnog koncerta koji priprema u zagrebačkoj Areni 21. lipnja 2024., a koji se održava u sklopu njezine regionalne turneje ‘LAV’, za koju je više puta istaknula da je produkcijski najzahtjevniji projekt u njezinoj dosadašnjoj karijeri.

"Drago mi je što je veliki dio moga tima upravo iz Hrvatske, gdje sam odradila i nove probe, ali i pripremila nove koreografije za Arenu. Redatelj turneje je Igor Barberić, koji je uspio objediniti moderno, teatralno i komercijalno... Jako sam zadovoljna, a vjerujem da će biti i publika. Imat ćete priliku vidjeti i fenomenalne koreografije moje drage Helene Janjušević.

image
Extra FM

Jedan od mojih plesača u timu je Luciano Plazibat, s kojim surađujem još od svoga albuma ‘Posesivna’" - otkrila je Milica u eteru.

Pjevačica se publici zahvalila i na milijardu pregleda koje je ostvarila sa svojim pjesmama na YouTubeu. Kao poklon je objavila EP naziva "Milijarda", na kojem se nalaze tri nove pjesme, remix stare "Spavaćice", te live verzija pjesme "Srce porodično", koju je izvela u beogradskoj Areni, kao posvetu djedu i baki koji su je odgojili. Svih pet pjesama su u samo nekoliko sati od objave bile u trendingu diljem regije.

"Vjerujem kako će zagrebačka publika do koncerta znati sve nove pjesme. U planu su još dva tajna projekta za ovaj mjesec. Ne smijem puno otkrivati, ali mogu reći da će vas oduševiti" - kazuje Milica Pavlović.

Posljednjih dana ne prestaje se pričati o Eurosongu, a fanovi upravo omiljenu pjevačicu vide kao predstavnicu Srbije iduće godine. Iako se oko toga do kraj nije izjasnila, Milica je priznala kako je strastveno navijala za Baby Lasagnu. 

image

Voditeljica na Extra FM-u i Milica Pavlović

Extra FM

"Smatram da je trebao pobijediti, ali on je svakako moralni pobjednik! Izgleda mi kao jako skroman i pristojan dečko, kada sam čula da nije prvi, umalo sam razbila televizor!

Svakako želim pohvaliti i našu Teyu Doru koja je predivno predstavila zemlju. Ona je jedna jako talentirana i glazbeno školovana djevojka. Oduševljena sam i njezinim nastupom" – nije štedjela na pohvalama Pavlović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 18:32