StoryEditorOCM
ShowbizSREĆA U OBITELJI

Rodila Maja Lena Lopatny, porodila ju ‘VIP ginekologinja‘ koja je porodila i Anu Maslać Plenković, Maju Šuput...

Piše I. P.
16. lipnja 2024. - 10:29

Kći glumice Mije Begović i vaterpolista, zlatnog olimpijca i poznatog ugostitelja Ronalda Lopatnyja, Maja Lena Lopatny rodila je u zagrebačkoj Petrovoj bolnici djevojčicu, doznaje Gloria.

Bivšu televizijsku voditeljicu i PR menadžericu, koja proteklih godina karijeru gradi u turizmu, porodila je iskusna ginekologinja Velena Radošević kojoj su povjerenje ranije poklonile i brojne druge poznate dame.

Doktorica Radošević porodila je nedavno Helenu Livaković, suprugu našeg nogometnog vratara Dominika Livakovića, pjevačicu Maju Šuput, suprugu premijera Andreja Plenkovića - Anu Maslać Plenković, Anu Karamarko, Vanju Modrić, Izabel Kovačić, ali i glumicu Jelenu Perčin zbog čega su je u medijima često znali nazivati i "VIP ginekologinjom".

Djevojčica je kruna dugogodišnje ljubavi Maje Lene i njezinog životnog partnera Karla Šeparovića. 

Koliko se raduje tome što će postati baka nedavno je u intervjuu za Story pričala Mia Begović.

- Kada mi je Maja Lena rekla za trudnoću, zanijemila sam od pozitivnog šoka. Proradila je tahikardija, u tom trenutku nisam mogla progovoriti. Počela sam se smiješiti, osjetila da mi se lice opušta, da su se oči napunile suzama, a ona je bila zbunjena. Ništa nisam mogla izgovoriti od navale blaženstva, kao kad osjetiš leptiriće u trbuhu - rekla je Mia Begović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. lipanj 2024 10:29