StoryEditorOCM
ShowbizSVI PRIČAJU O NJIMA

Razlog raspada Vrsaljkovog braka je navodno lijepa Kaja: bivša ‘playboyeva‘ zečica je u visokoj trudnoći, a u fotografiji iz stana u njenom zagrljaju mnogi prepoznaju Šimu

Piše Mozaik SD
28. veljače 2022. - 11:04
Šime i Matea Vrsaljko u rodnom Zadru: zadnje vijesti i tračevi su rastužili poklonike para. Djelovali su tako skladno, vezivale su ih godine ljubaviLuka Gerlanc/Cropix

Nitko tu vijest ne prenosi službeno, ali nema portala, foruma, pouzdanih i manje pouzdanih izvora koji ne tvrde da je između popularnog zadarskog nogometaša i hrvatskog reprezentativca, Šime Vrsaljka, i njegove supruge Matee - gotovo.

Vijest je to koja je rastužila brojne simpatizere para koji je djelovao tako prirodno i skladno, a i vezivale su ih duge godine ljubavi.

Mediji pišu, međutim, kako Matea Vrsaljko supruga Šimu nije posjetila u Madridu, gdje živi i igra za Atletico Madrid, već godinu i pol dana, a nedavno je maknula i njegovo prezime s društvenih mreža.

RTL, međutim, navodi kako Šime već neko vrijeme ljubi 26-godišnju bivšu Playbojevu zečicu i influencericu iz Slovenije, Kaju Vidmar.

A post shared by Kaja Vidmar (@kaja.vidmar)

28. lipanj 2024 19:27