StoryEditorOCM
ShowbizNIJE MU BILO SPASA

Posljednje riječi ‘Chandlera‘ iz Prijatelja lede krv u žilama: ovo je rekao asistentu prije nego su ga pronašli mrtvog

Piše SCENA SD
17. kolovoza 2024. - 13:49

Nakon što je otkriveno kako je pet osoba, pri čemu dva liječnika optuženo  za opskrbu zvijezde serije "Prijatelji" Matthewa Perryja ketaminom, snažnim sedativom koji je uzrokovao njegovu smrt od predoziranja prije gotovo godinu dana, doznaju se novi detalji glumčeve smrti.

image

Matthew Perry

Gabriel Bouys/Afp

Među optuženima su dva liječnika, njegov osobni asistent, dilerica droge u Hollywoodu poznata kao "kraljica ketamina", te još jedna osoba, a svi optuženi su bili dio kriminalne mreže koja je distribuirala drogu Perryju i drugima, rekao je američki državni odvjetnik Martin Estrada.

Otkrivene su jezive posljednje riječi koje je Matthew Perry izgovorio svom pomoćniku Kennethu Iwamasi prije nego što je konzumirao smrtonosnu dozu ketamina.

Prema nedavno objavljenim dokumentima, Perry je rekao svom pomoćniku da ga ‘napuca velikom dozom‘, netom prije nego je pronađen okrenut licem prema dolje u hidromasažnoj kadi u svojoj vili u Los Angelesu, vrijednoj 5,2 milijuna dolara. Dokumenti su također otkrili da je Perry pronađen bez svijesti u svom domu čak dva puta prije smrti 28. listopada 2023.

image
Michael Tran/Afp

Perry je zamolio Iwamasu da mu ‘pripremi jacuzzi‘ prije nego što je zatražio da ga ‘napucaju‘ ketaminom, tvrde tužitelji koji su otkrili da je Perry primio injekcije ketamina oko 8:30 ujutro i 12:45 popodne na dan kada je umro.

image
-/Coleman-rayner/Profimedia/-/coleman-rayner/profimedia

Novi detalji o posljednjim danima zvijezde ‘Prijatelja‘ objavljeni su nakon što je Iwamasa, koji je živio s Perryjem, sklopio nagodbu i priznao krivnju. Iwamasa je uhićen s još četiri osobe te je protiv njega podignuta optužnica vezana za Perryjevu smrt, piše Story.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 19:50