StoryEditorOCM
ShowbizO UKUSIMA SE NE...

Pogledajte modne kombinacije sinoć na Ultri. Ne zna se jesu li goli ili odjeveni, ali svakako su originalni

Piše Mia Uzinić
13. srpnja 2024. - 07:07

Ultra Europe svakako je mjesto na kojem se mogu pronaći ponešto hrabriji outfiti pa ni sinoć nije manjkalo nesvakidašnjih modnih kombinacija. Vručina je također učinila svoje, pa su partijanerice i partijaneri odlučili većinu odjeće ostaviti u kuferima. Golišavih prizora sinoć nije manjkalo. Šetajući Parkom Mladeži neke su nam kombinacije upale u oko pa smo ih odlučili podijeliti s vama. Tko zna, možda vas inspiriraju...

Srećemo dvije prijateljice iz Los Angelesa, nisu se libile istaknuti svoje adute. Kažu da se u Kaliforniji ovako oblači za u izlazak, a odjeća je naručena sa stranice "Shein". 

image

Cure iz Los Angelesa

Mia Uzinić

- Mi smo Britney i Emma i ovo nam je prvi put na Ultri. Odjeću koju vidite smo naručile specijalno za ovu prigodu. Volim nositi crne, dominatriks kombinacije. U Splitu nam je predivno, ali je stvarno vruće. toplije je nego u Kaliforniji. Ovdje se baš osjeća vlaga u zraku - govore. 

Claudia iz Australije sinoć je mamila poglede svih, a definitivno je imala jedan od najupečatljivijih kostima na cijelome festivalu. Iznenadio nas je njezin plan. 

image

Svaki tjedan festival jedan

Mia Uzinić

- Ovo mi je četvrti put na Ultri, a u idućih osam tjedana posjetit ću ukupno sedam festivala. Za svaki imam spremnu kombinaciju - kaže ova ljubiteljica elektroničke glazbe. 

Susrećemo i skupinu mladih Francuza za koje baš i ne možemo kazati da su obučeni. 

image

Mladi Francuzi

Mia Uzinić

- Planirali smo otići na drugi festival, ali bio je otkazan. Onda smo čuli za Ultru i jako nam je drago što smo tu. Bit ćemo tu sva tri dana u ponedjeljak odlazimo - kažu. 

Annette, Liama i Anna došle su iz Latvije i odlučile da im se nosi roza boja. 

image

U rozoj boji

Mia Uzinić

- Došle smo plesati i željele smo da nam modne kombinacije budu posebne, šarene i blistave. Čak sam i kosu bojala za ovu prigodu. Sutra se planiramo obući u dugine boje, a u nedjelju ćemo biti cijele u bijelo - objašnjava Annette. 

Sreli smo i jednu vilu koja je "doletjela" iz susjedne nam Italije.

image

Vila iz Bergama

Mia Uzinić

- Stigla sam iz Bergama. Sama sam napravila cijeli ovaj kostim, bit ću na Ultri sva tri dana. Ovo je drugi put da sam ovdje u Splitu na Ultri, a cijene su više nego što su bile prošle godine - govori. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 03:07