StoryEditorOCM
ShowbizNE SAMO PRIJATELJI

Otkrilo se koja je pjevačica bila najveća ljubav legendarnog Bore Đorđevića, krili su vezu, pogledajte tko je ona

Piše SCENA SD
9. rujna 2024. - 13:48

Prošloga je tjedna roker Borisav Bora Đorđević sahranjen u rodnom Čačku, a sada se saznala tajna koja je bila skrivana 50 godina.

Televizija Pink je napravila emisiju o legendarnom rokeru u kojoj su sudjelovale i neke njegove kolege, među njima i dvije Maje: Maja Nikolić i Maja Odžaklijevska.

image

Bora Đorđević 2009. godine

Marko Đoković/Afp

Pjevačica Maja Nikolić se u emisiji ispričala kolegici Maji Odžaklijevskoj s kojom je živjela i otkrila tajnu dugu 50 godina o njezinoj i Borinoj vezi: Maja je bila njegova najveća ljubav za koju je pisao i pjesme.

image

Maja Odžaklijevska snimljena 2018. godine u Beogradu

M. M./ata Images/profimedia/M. M./ata Images/profimedia

- Maja, oprosti mi na ovoj tajni koja traje već više od 50 godina. Maja Odžaklijevska bila je njegova velika ljubav dok su bili vrlo mladi, on visok i zgodan, a ona sa svojih 1,55 bili su savršen par. Sve je prštalo od emocija i ljubavi između njih dvoje. Njoj je posvetio pjesmu “Neke su žene pratile vojnike” – rekla je Nikolić, o čemu piše Kurir koji se podsjetio i intervjua za TV Prva.

Maja Odžaklijevska je tada otkrila neke detalje o Bori, a njihov odnos nazvala prijateljskim.

image

Bora Đorđević 2009. godine

Marko Đoković/Afp

- Dobar dio života provela sam družeći se s Borom. Pamtit ću sve te pjesme koje je napisao za album “Kost u grlu”. Suradnja s njim je bila savršena, imam hit koji se zove "Ti si moj sljedeći promašaj", napisao ga je Bora, ušao je u anale svih realističnih pjesama koje je napisao. Bora je bio čovjek iz naroda i kroz svoje pjesme je izražavao sve ono što narod osjeća – rekla je tada Maja Odžaklijevska. Maja je otkrila i da joj je Bora u počecima karijere rekao: "Znaš, bit ću jako popularan", a ona je u to povjerovala.

image

Bora Đorđević 2021. godine u Nišu

Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. rujan 2024 13:49