StoryEditorOCM
Showbizbijesni su

Fanovi šokirani cijenama ulaznica za koncerte Adele, idu i do 70.000 dolara?! ‘Ako dozvoliš ovo kao umjetnik...‘

Piše SCENA SD
19. rujna 2024. - 22:02

Nakon deset koncerata u Münchenu i kratkog odmora britanska pjevačica  Adele (36) u studenom će nastaviti svoj veliki povratnički niz nastupa u Las Vegasu. Ovi koncerti u Las Vegasu označit će kraj trenutne turneje, a već su najavljeni kao njezini posljednji koncerti prije nego što će uzeti dužu pauzu od glazbene karijere.

Adele je objasnila svoju nadolazeću pauzu rekavši da je na turnejama i nastupa bez prestanka gotovo tri godine i da je spremna vratiti se "živjeti svoj život".

"Provela sam posljednjih sedam godina gradeći novi život za sebe i želim ga živjeti sada", rekla je pjevačica kroz suze u Münchenu. "Želim živjeti svoj život koji sam gradila i strašno ćeš mi nedostajati."

Oni koji su već krenuli nabaviti ulaznice za koncerte u Las Vegasu ostali su šokirani: prema stranici Seat Geek, cijene ulaznica za prva mjesta uz pozornicu dosežu više od 5000 dolara, dok će oni koji se odluče za sjedala na drugom kraju dvorane morati izdvojiti između 3500 i 4800 dolara, piše Independent.

I preprodavači su već krenuli u akciju: nude ulaznice po bezobrazno visokim cijenama, pa se tako karte za mjesta u prvom redu prodaju za 13.000 do čak 70.000 dolara. Svi koji su vidjeli ove cijene svoje nezadovoljstvo izražavaju na društvenim mrežama.

Podsjetimo: početkom rujna se pisalo kako se Adelina posljednja predstava prije duge pauze održava 23. studenog u  Las Vegasu. Ulaznice za predstavu izvorno su koštale između 400 USD za redovne ulaznice i 1000 USD za VIP propusnice.

Sada su, međutim, Viagogo i stranica za prodaju ulaznica u zadnji tren Gametime otkrili porast cijena. Prema Viagogovim cijenama, ulaznice za koncert 23. studenog sada koštaju između 3819 i nevjerojatnih 17.050 dolara. Ulaznice za koncert kreću se između 2166 i 18.766 dolara, pisao je Nme.

"Ako dozvoliš ovo kao umjetnik, onda gubim svako poštovanje prema tebi", “Ulaznice u Münchenu su bile besplatne naspram ovih cijena", "Zato je dosta Amerikanaca stiglo na koncerte u Njemačkoj", pisali su obožavatelji na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. rujan 2024 22:26