StoryEditorOCM
ShowbizZAVJETI NA JEZUITIMA

Nicole Artukovich je ovako provela dan prije pira: nije se odijevala! Popodne Rod Stewart, kao u pjesmi, ženi svoga sina

Piše Duška Jurić/ JL
31. svibnja 2024. - 10:23

Sve je spremno za vjenčanje godine! Dubrovnik već vrvi poznatim gostima, jučer se pojavio i legendarni glazbenik Rod Stewart, koji će prisustvovati vjenčanju svog sina, hokejaša Liama Stewarta, i Amerikanke hrvatskih korijena Nicole Artukovich.

image

Rod Stewart u srdačnom razgovoru s nevjestom Nicole
 

Tonci Plazibat/Cropix

Njezina majka je iz Konavala, a sa Stewartom je u vezi već 13 godina. Zabavu dobrodošlice priredili su u Vrtu palmi hotela Excelsior, a danas je na redu crkveni obred u raskošnoj baroknoj crkvi na Jezuitima, koji će voditi pater Mirko Nikolić.

image

Rod Stewart sa suprugom Penny

Tonci Plazibat/Cropix

Zatim će se dobro raspoložena svadbena družina uputiti na tvrđavu Lovrjenac, gdje se planira svadbena zabava koja će potrajati do dva ujutro.

image

Rachel Hunter, nekadašnji fotomodel i bivša supruga Roda Stewarta, majka je mladoženje Liama

Tonci Plazibat/Cropix

Budući mladenci iskoristili su dan prije vjenčanja za uživanje u kupanju i sunčanju, a mladenka se snimkama pohvalila na svom Instagram profilu. Oduševljeni su bistrim morem i prekrasnom plažom s pogledom na Grad, a pritom se nisu suzdržavali od razmjenjivanja nježnosti.

image

Nicole Artukovich

Instagram
image

Nicole Artukovich i Liam Stewart jučer su cijeli dan proveli na plaži

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. lipanj 2024 05:32