StoryEditorOCM
ShowbizFEŠTA DIJASPORE

Na ‘Hrvatskoj noći‘ u Frankfurtu opet na okupu najpopularniji domaći izvođači. Imamo popis...

Piše M. G.
19. listopada 2024. - 21:33

Tradicionalna "Hrvatska noć" - najveći koncert u dijaspori, koji već godinama u Frankfurtu okuplja najpopularnije domaće glazbenike i najbrojniju publiku, održat će se 16. studenog u tamošnjoj Süwag Energie Areni.  

image

Jelena Rozga

Livio Andrijić/Cropix
image

Lidija Bačić

Jure Mišković/Cropix
image

Dalmatino


 

Nikola Vilić/Cropix

Lanjski povratak "Hrvatske noći" u Frankfurt, nakon trogodišnje stanke uslijed pandemije koronavirusa, bio je ništa manje uspješan nastavak njezinih prethodnih izdanja, pa organizatori nimalo ne sumnjaju kako će tako biti i u studenom kada će publiku u Süwag Energie Areni zabavljati Petar Grašo, Jelena Rozga, Neno Belan, Parni valjak, Dalmatino, Željko Bebek, Mate Bulić, Lidija Bačić, Dražen Zečić i Tiho Orlić

image

Neno Belan

Duje Klarić/Cropix
image

Parni valjak

Nenad Opačak/Cropix
image

Tiho Orlić

Mario Todorić/Cropix

"Zahvalni smo svim partnerima, izvođačima, posjetiteljima i svim medijima koji prate ovo druženje i čast nam je što imamo sreću graditi još snažnije veze Hrvata u inozemstvu i domovini", kaže organizator koncerta Robert Martinović vjerujući kako će deset izvođača u isto toliko sati glazbenog programa zadovoljiti i one najizbirljivije u Süwag Energie Areni, jer je riječ o koncertu, koji je ujedno i najveća manifestacija hrvatske glazbe u svijetu među iseljeništvom. 

image

Robert Martinović i Snježana  Jerković Radočaj

Livio Andrijić/Cropix

"Dođite i provedite s nama jednu prekrasnu večer i zabavite se do jutra. Čekamo vas 16. studenog u Frankfurtu", pozvali su posjetitelje na koncert članovi grupe Dalmatino, publici jedne od najomiljenijih, a pozivu se pridružio i njihov kolega Mate Bulić, hrvatskim glazbenicima svojevrsni domaćin u Frankfurtu s obzirom na to da sa svojom obitelji već desetljećima živi u gradu na Majni.

image

Mate Bulić

Livio Andrijić/Cropix
image

Željko Bebek

Božo Radić/Cropix
image

Dražen Zečić

Jakov Prkić/Cropix

"Dođite, ponesite dobru volju, a za sve ostalo ćemo se pobrinuti nas deset kolega", srčano je poručio Mate.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. listopad 2024 21:34