StoryEditorOCM
Showbizlijepa atmosfera

Lana Jurčević za Vatrene navijala zajedno s kćerkicom, otkrila i gdje joj je partner gledao utakmicu

Piše Veronika Koprek/Jutarnji list
16. lipnja 2024. - 13:03

Dok se dojmovi jučerašnje teške utakmice protiv Španjolske polako sliježu, fotografije hrvatskih navijača u kockicama obilaze svijet. No ipak nisu svi navijali na ulicama ili u kafićima, neki su, poput naše pjevačice, poduzetnice i novopečene mlade mame Lane Jurčević, Vatrene bodrili iz udobnosti svoga doma, piše Jutarnji list.

Tračak nogometne euforije podijelila je i na svom Instagram profilu gdje je objavila video na kojem ljuljala kćer Maylu Lily te veselo pleše u šarenoj ljetnoj haljini i sunčanim naočalama.

„Čagamo subotom! Nama nikad nije dosadno! Tata u birtiji negdje gleda tekmu. A mi cure soliramo i niš nam ne fali. Dečki di ste vi (suvišno pitanje?) A cure naše, šta vi raditeeee?“, napisala je pjevačica uz simpatičan video otkrivši da je njen partner Filip Kratofil reprezentaciju bodrio uz kafića.

Par je zajedno od 2017. godine, a svoju vezu i privatan život vole u većoj mjeri držati u tajnosti.

Nakon što je Lana objavila video fanovi su se oduševili, a brojni su pohrlili u komentare ne bi li pohvalili ovu novu mamu i njezinu malu kćerkicu.

„Ti si meni tako predivna žena, činiš se kao divna mama i predivno te vidjeti ovako sretnu“, napisala je jedna korisnica Instagrama.

„Prezgodna si, a rezultat će biti dobar nadam se“, nadodala je druga.

image

Lana Jurčević

Biljana Gaurina/Cropix

Brojne su korisnice u komentarima odgovorile na Lanino pitanje postavljeno uz objavu te otkrile što one rade i kako prate utakmicu.

„Evo u zen pozi ugasila utakmicu nema živciranja ofarbala si kosu chillam, mir, tišina, djeca na trgu gledaju tekmu ... neprocjenjivo i ne živciram se“, glasio je jedan komentar.

„Gledam tekmu i razmišljam da se idem mackati s glam tanom. Ako i budem šarena manje će boljeti od ovog lošeg rezultata“, priznala je jedna korisnica.

„Nije me briga ne gledam ni ne zanima me nogomet nitko u kući od nas ne voli to stvarno i igraju za *ebene

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 13:23