StoryEditorOCM
ShowbizModna nezgoda

Janet Jackson otkrila je nesreću koja joj se dogodila pred kraljicom: Tijekom nastupa pukle su hlače i sve se vidjelo!

Piše M. K. P.
14. rujna 2024. - 11:25

Janet Jackson (58), otkrila je nesreću s guzom, koja joj se dogodila kada su joj hlače pukle tijekom nastupa uživo pred kraljicom Elizabetom II (1926. - 2022.) 1990-ih. -Pomislila sam, ‘O, moj Bože!‘, priznaje u videu za britanski Vogue.

U gotovo jedanaestominutnom YouTube isječku, Jackson se za modni časopis prisjetila sedamnaest poznatih odjevnih kombinacija i modnih promašaja između 1970. i danas. Jedna modna anegdota ostala je posebno upamćena: kada je sestra Michaela Jacksona (1958. - 2009.) umalo pokazala svoju zadnjicu britanskoj kraljici.

image

.

Karim Sahib/Afp

Kako se nesreća mogla dogoditi?

Jackson je izvodila pjesmu ‘Rhythm Nation‘, kada joj se šav na hlačama poderao na donjem dijelu, otkrivajući njezinu stražnjicu nakon što je čučnula za plesni pokret. Pjevačica ne kaže na kojoj se priredbi dogodio fijasko.

-Nisam mogla vjerovati da se to dogodilo. Pomislila sam, ‘O moj Bože!‘,a onda sam osjetila zrak tamo i tako sam znala da se to stvarno dogodilo, kaže Jackson. Danas se može smijati toj situaciji.

image

.

Alberto Pizzoli/Afp
image

.

Oli Scarff/Afp

Uspjela je zataškati nesreću, tako što je ostatak koreografije izvela bez okretanja. -Nikada joj nisam okrenula leđa, kako engleska kraljica ne bi dobila neočekivani pogled na moju golu zadnjicu. To bi u to vrijeme vjerojatno bio skandal, prenosi brigitte.de.

Mađutim, ovo nije jedini modni gaf popularne pjevačice. Svi se dobro sjećamo što se dogodilo u SAD-u 2004. godine, tijekom prestižnog nastupa u poluvremenu američkog Super Bowla, gdje je nastupila u paru s Justinom Timberlakeom. 

image

Janet Jackson i Justin Timberlake.

Jeff Haynes/Afp

Par je izvodio Timberlakeov hit “Rock Your Body”, a na stihovnu pjesmu “Bet I‘ll have you naked by the end of this song”, on je trebao strgnuti Jacksonov top i otkriti crveni poprsje ispod. Umjesto toga, procijenjenih 100 milijuna+ gledatelja koji su pratili skupa s posjetiteljima Super Bowla vidjeli su bljesak Jacksonove gole dojke s nečim što je izgledalo kao piercing na bradavici. Brzo se pomaknula da se pokrije, ali šteta je već bila učinjena. Ispadanje je bilo trenutno i zapanjujuće. Stotine tisuća pritužbi zapljusnule su u Federalnu komisiju za komunikacije, CBS (koji je emitirao Super Bowl) je kažnjen i Jacksonova karijera je patila. Par pop zvijezda optužen je da su cijelu stvar inscenirali za javnost – što su i Jackson i Timberlake porekli – a Jacksonovu su u početku ismijavali svi, od komičara do nekih obožavatelja. Dok su se obojeispričali za incident, za Timberlakea se smatralo da je napustio Jackson nakon nesreće, nakon što je svoju karijeru izgradio uglavnom prisvajajući crnačku kulturu kada mu je to odgovaralo s njegovim R&B zvukom.

image

SuperBowl 2004.

Jeff Haynes/Afp
image

.

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. rujan 2024 11:26