StoryEditorOCM
Showbizromantični izlazak

Gibonnijev sin guštao u glazbenom spektaklu u društvu plavokose djevojke. Isti tata u mladosti! Evo što su nam šapnuli

Piše M. K.
23. lipnja 2024. - 11:35

Gibonni je na svom sjajnom koncertu, kojim je otvorio splitski glazbeni vikend spektakl u Galeriji Meštrović, baš kao i uvijek kad je među svojim "dobrim ljudima", bio iznimno raspoložen, razgovorljiv, opušten.

Između mora hitova koje je izvodio uz pratnju fenomenalnog benda pojačanog atraktivnim saksofonistima, pričao je svojoj publici o koječemu, bio vrckav i zabavan.

Otkrio je tako i da mu je jedan par povjerio da je na njegovom nastupu prije više godina, upravo dok je on na sceni izvodio pjesmu "Divlji cvit", ispod tribina začeo dijete!

Priznao je kako ne zna kako se mladi danas faćkaju i nalaze, sastaju li se i ljube pod tamarisima, ali da je on odlučio na koncertu ponuditi, u svojevrsnom "malom oglasniku", petoricu sjajnih momaka iz Splita koji su još uvijek solo!

image
Saša Burić/Cropix

Među njima, a svima je naveo imena i prezimena, jednom pohvalio i trbušne pločice, "ponudio" je i Luku Mrduljaša, sina direktora Melodija Jadrana, Tome Mrduljaša.

"Luka, znači, ima 25 godina, visokoobrazovan, živi sam na Marjanu u 80 kvadrata, znači i useljiv je...‘ - reklamirao je raspoloženi Gibo mladića uz odobravanje okupljenih ispred pozornice.

Među momcima koje je ponudio zainteresiranim djevojkama, Gibo nije spomenuo svog sina Randa Stipišića, zacijelo i iz razloga što je mladi Rando, ako su točna splitska kuloarska šaputanja, sretno zaljubljen.

image
Saša Burić/Cropix

Samozatajnog sina popularnog glazbenika, koji se i sam bavi glazbom, sinoć je, naime, na pijanističkom spektaklu Mateja Meštrovića, naš fotoreporter snimio u društvu plavokose djevojke, a upućeni su nam šapnuli da mu je to cura.

Rando, inače, dosta nalikuje tati Gibi iz njegovih najranijih glazbenih, rokerskih dana, godina u kojima je bio frontmen benda "Osmi putnik", u kojima je bio jednako samozatajan.

Za Randa Stipišića šira javnost prvi put je čula prije nekoliko godina, kad je spominjan kao tadašnji dečko splitske pjevačice Antonije Dore Pleško.

Čime se bavi djevojka koja je osvojila srce Gibonnijevog starijeg sina, i s njim uživala u glazbenoj večeri u Meštrovićevom Kaštilcu, nisu nam šapnuli.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. lipanj 2024 12:26