StoryEditorOCM
ShowbizUZIMA PAUZU

Elle King odgodila pet nastupa nakon što se napila i upropastila rođendansku zabavu Dolly Parton u Nashvilleu

Piše SCENA SD
27. siječnja 2024. - 10:57
Elle King na rođendanskom koncertu Dolly PartonTarahearl/lifestylogy/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Tarahearl/lifestylogy/tmx/mega/the Mega Agency/profimedia

Čini se da Elle King (34) uzima pauzu od turneje nakon nastupa u pijanom stanju na Grand Ole Opryju u Nashvilleu prošlog tjedna. Pjevačica je odgodila pet koncerata, uključujući onaj koji je u petak bio najavljen za Fort Worth u Teksasu.

"Vaše ulaznice vrijedit će za nove datume. Ako vam novi datum ne odgovara, povrat novca dostupan je na mjestu kupnje. Vidimo se tamo", stoji u objavi  na Instagram storyju pjevačice.

Odgođeni koncerti u veljači  prebačeni su za ožujak.

King će se vratiti na pozornicu 1. ožujka tijekom Extra Innings festivala u Tempeu, Arizona, prema njezinoj službenoj web stranici turneje.

image

Elle King na rođendanskom koncertu Dolly Parton

Tarahearl/lifestylogy/tmx/mega/The Mega Agency/Profimedia/Tarahearl/lifestylogy/tmx/mega/the Mega Agency/profimedia

Predstavnici pjevačice nisu dali dodatne komentare.

Podsjetimo: Pjevačica Elle King priznala je da je bila pijana tijekom nastupa na proslavi 78. rođendana Dolly Parton u Nashvilleu.

- Bok, ja sam Elle King i je*eno sam pijana. Ne znam tekst ove pjesme. Nemojte reći Dolly jer joj je rođendan. Neću čak ni je*eno lagati, kupili ste karte za ovo sra*e? Nećete dobiti svoj novac natrag - poručila je publici prije nego što je otpjevala svoju pjesmu, upozorivši publiku da bi mogla zabrljati i njezin tekst, prenosi Page Six.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 07:06