StoryEditorOCM
ShowbizSASVIM OTVORENO

David Beckham priznao je novinarima: ‘Mrzio sam gotovo svaki trenutak snimanja. Bilo je vrlo teško‘

Piše SCENA SD
18. rujna 2024. - 16:26

Netflixova dokumentarna serija "Beckham" objavljena je 2023. godine. Nogometna legenda sada otkriva da mu je snimanje bilo sve samo ne lako.

David Beckham (49) u dokumentarcu daje intiman uvid u svoj život, osvrće se na svoju karijeru, prepreke i govori o iskustvima koja nisu oblikovala samo njegovu karijeru profesionalnog sportaša, već i njegovo postojanje, piše NME.

image

David i Victoria Beckham 2023. na Floridi

Shutterstock

Sada je David otkrio da je snimanje od njega zahtijevalo puno. Bio je to "težak" projekt za njega. Snimanje nije samo njega učinilo "nervoznim", već i njegovu suprugu Victoriju Beckham (50). 

"To me zabrinulo i učinilo nervoznim, a i Victoriju", objasnio je Beckham, nastavljajući: "Mrzio sam gotovo svaki trenutak snimanja. Bilo je vrlo teško." Dugo se opirao snimanju dokumentarca o sebi. On sam "nije bio spreman" razmišljati o svojoj karijeri - posebno o problemima. To se promijenilo tijekom pandemije korone, piše Mens Journal.

image

David i Victoria Beckham  2008. u New Yorku

Shutterstock

"Tijekom pandemije dokumentarci su doslovno eksplodirali, a bilo je to neposredno prije 10. godišnjice mog umirovljenja iz nogometa", rekao je David. Obitelj je odlučila otkriti sve: koliko je odnos s Victorijom utjecao na Davidovu karijeru, kakve je poteškoće i nesuglasice David podnio sa svojim trenerom. 

Victorijin bijes zbog tretmana supruga nakon neuspjelog Svjetskog prvenstva 1998. nije se smanjio ni nakon gotovo 30 godina. Davida su vrijeđali i prijetili mu. Njegov trener u to vrijeme bacio ga je narodu i novinarima. Nešto što Victoria Glennu Hoddleu (66) nikada neće oprostiti.

"Glenn Hoddle nije pokušao braniti Davida. Također, koliko je David imao 23 godine? S 23 godine još uvijek ste dijete. A Glenn Hoddle je bio muškarac", kaže bivša "Spice Girl" u dokumentarnoj seriji. Victoria se prisjetila: "Apsolutna mržnja, javno maltretiranje, to je bila potpuno druga razina." To su snimke koje Davidovu zabrinutost i nervozu zbog dokumentarca čine razumljivima. Serija djelomično ponovno otvara stare ožiljke. Beckham se morao nositi sa svojom prošlošću. No, unatoč njegovim sumnjama, Netflixova produkcija bila je uspješna.

David Beckham: 3.8 milijuna ljudi streamalo je dokumentarac prvog dana

U Ujedinjenom Kraljevstvu Netflix je postigao nevjerojatnu gledanost nakon što je dokumentarac izašao na internet. Prema Barb.co.uk, službenom istraživačkom institutu za televizijske gledatelje u Velikoj Britaniji, streaming platforma zabilježila je doseg od 43 milijuna gledatelja. Vrhunac 2023. Samo na datum izlaska seriju je streamalo 3.8 milijuna ljudi.

image

David i Victoria Beckham  2003. u Los Angelesu

Shutterstock
image

Magazines W, izdanje kolovoz 2007. s Davidom i Victoriom Beckham

Shutterstock
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. rujan 2024 16:28