StoryEditorOCM
ShowbizVIVIENNE U STRAHU

Blicevi iznenadili mezimicu Angeline Jolie: ‘Kći joj izgleda uplašeno i potpuno skamenjeno, Bog je blagoslovio...‘

Piše SCENA SD
18. lipnja 2024. - 09:03

Angelina Jolie i njezina kći ukrale su svjetla pozornice na dodjeli nagrada ‘Tony Awards‘ koja se sinoć 77. put održala u New Yorku. 

Naime, Jolie je primila svoju prvu nagradu ‘Tony‘ za ulogu producentice u mjuziklu ‘The Outsiders: A New Musical‘, na kojem je surađivala sa svojom 15-godišnjom kćerkom Vivienne Jolie-Pitt. Holivudska zvijezda na crvenom tepihu kazališta David. H. Koch pojavila se u društvu mlađahne Vivienne, te su svi objektivi bili usmjereni na majku i kćer, piše vecernji.hr

Jolie je izgledala elegantno u lepršavoj haljini od plavozelenog baršuna, dok je Jolie-Pitt za ovu priliku odabrala svilenu košulju s mašnicom odlično uparenu sa svečanim plavim prslukom i hlačama u istom stilu. Ipak, najveću pozornost i najviše komentara na društvenim mrežama izazvali su izrazi lica tinejdžerice, koja je tijekom poziranja djelovala impresionirano i prestravljeno. 

image
Angela Weiss/Afp

Blicevi fotoaparata očito su iznenadili mezimicu Angeline Jolie i Brada Pitta, a to su primjetili i korisnici društvene mreže Instagram. - "Njezina kćer izgleda iznenađeno", "Izgleda potpuno skamenjeno, Bog je blagoslovio", "Djeluje veoma uplašeno", "Ova jadna djevojčica izgleda kao da se osjeća tako neugodno i nervozno", "Jadno dijete djeluje pretjerano stimulirano, ali pozdravljam njezinu hrabrost. Vjerojatno se suočava sa svojim strahovima" - neki su od komentara na objavu časopisa Vogue. 

Ovaj novi izlazak majke i kćeri dolazi nekoliko mjeseci nakon što su Angelina i Vivienne prisustvovale premijernom nastupu za "The Outsiders", gdje su pozirale za fotografije na crvenom tepihu, kako piše PageSix.

Nekoliko tjedana kasnije, Vivenne je dospjela na naslovnice jer se pojavila u playbillu "The Outsiders" kao Vivienne Jolie, a ne Vivienne Jolie-Pitt. Kolege iz filma "Gospodin i gospođa Smith" prekinuli su svoju 12-godišnju romansu 2016. godine nakon dvije godine braka. Dijele šestero djece - Maddoxa (22), Paxa (20), Zaharu (19), Shiloh (18) i 15-godišnje blizance Vivienne i Knoxa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 10:39