StoryEditorOCM
Showbizdođite malo na izlet

Arapski šeik doista obožava Grdovića: pjevač je upravo četvrti put otputovao u Dubai bogataševim privatnim avionom

Piše D.J./JL
18. lipnja 2024. - 11:09

Popularni zadarski pjevač Mladen Grdović ima obožavatelje po cijelome svijetu! Grdovića voli čak i imućni arapski šeik Kallish, koji je otišao korak dalje, i poslao privatni zrakoplov po njega kako bi mu pjevao na velikoj proslavi u Dubaiju, prenosi IN Magazin.

"Evo, pozdrav IN magazinu. Došao sam malo kod mojih prijatelja u Dubai. Voli vas Mladen Grdović i evo, pogledajte malo Dubai, dođite malo na izlet. Ovo je centar, tamo je jarbol. Stupnjeva je previše: 52. Kod nas se može tek sada kupati. Pozdrav iz Dubaija", poručio je Mladen Grdović.

Pjevaču je ovo već četvrti put da na poziv šeika putuje u Ujedinjene Arapske Emirate, no to mu ne pada teško jer koliko šeik obožava Grdovićeve pjesme, toliko Mladen voli njegove skupocjene automobile u kojima se uvijek može malo i provozati.

"Uvijek se u njegov office u najvišem neboderu na svijetu, kad on ulazi, moraju slušati moje pjesme, najviše voli ‘Dalmatinac sam‘", otkriva Grdović za IN Magazin i dodaje da šeik čak zna i malo teksta: "Pjeva: ‘Dalmatinac sam, tu sam rođen ja...‘"

Nakon što odradi nastup u Dubaiju, Grdović se nada i skorašnjem dolasku šeika na naše more te će se potruditi i sam biti dobar domaćin, piše Jutarnji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 11:10