StoryEditorOCM
Showbizpoznata pjevačica

Anđa Marić otkrila da čita tarot i sebi i terapeutima koji joj pomažu u borbi s multiplom sklerozom: Karte nikad ne lažu

Piše L.G./JL
10. rujna 2024. - 19:57

Pjevačica Anđa Marić vjeruje da karte nikada ne lažu, a ovoga je puta otkrila na svom Instagramu da čita tarot čak i terapeutima. "Čitam tarot sebi i terapeutima - Karte nikad ne lažu", stoji u opisu objave.

Na fotografiji se vidi da tarot karte stoje na stolcu do pjevačice, a u drugoj je objavi neke i otkrila. Nije tajna da se domaća zvijezda bavi tarotom jer tu informaciju već neko vrijeme dijeli na svojim društvenim mrežama, piše Jutarnji.

Inače pjevačica na Instagramu dijeli trenutke iz privatnog života pa tako, osim tarota, i borbu s multiplom sklerozom. Kako izgleda njezin trening, ali i kakve sve uspjehe postiže njima rado dijeli sa svojim pratiteljima.

"Vježbanje - kao protuotrov za bilo koje tjelesne tegobe", napisala je nedavno uz snimku treninga, a u komentarima su se zaredale pozitivne reakcije pratitelja koji vjerno prate svaki Anđin korak. "Vječna pozitivna inspiracija", "Bravo", "Anđo, ti si carica, respect", neke su od reakcija.

Kao što znamo, glazbenici i spisateljici je multipla skleroza dijagnosticirana nakon razvoda od Slovenca Primoža Dolničara te duge borbe za skrbništvo nad njihovim sinom. Sud je skrbništvo 2013. dodijelio Primožu. Anđa je nakon više od šest godina počela hodati bez pomoći štapa, a svoj napredak i tada je dokumentirala na društvenim mrežama.

image
Goran Sebelic/cropix/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 04:35