StoryEditor

Sigurno do cilja uz HOK digital

Piše EP
6. kolovoza 2020. - 09:00

Ljeto i sezona godišnjih odmora su tu, uskoro će jesen i vožnja djece u školu te na brojne izvannastavne aktivnosti. Tu je i vožnja na poslovne sastanke, pa i k rodbini na selo. Zatim stiže i zima, kao i snijeg na cesti. Putovanja je bezbroj, a bilo da putujete sami ili s obitelji, uvijek imate jednog partnera na putovanju koji vas ne smije iznevjeriti – automobil. Štetu na limenom ljubimcu nikad ne možete predvidjeti, skrivili je vi ili netko drugi, a brza i jednostavna prijava štete omogućuje vam bezbrižnost u prometu i nesmetano uživanje u godišnjem odmoru.

Sigurnost i pouzdanje prvi su na listi prioriteta prilikom izbora automobila, no veliku ulogu igra i automobilsko osiguranje, vaš najbolji saveznik na putovanju. Osiguranje od automobilske odgovornosti obvezno je osiguranje s kojim ćete se sigurno susresti jedanput na godinu kao vlasnik motornog vozila. Najjednostavniji način ugovaranja police obveznog automobilskog osiguranja jest putem HOK digital aplikacije.

image
HOK

HOK digital aplikacija je kojom HOK osiguranje svojim korisnicima omogućava cjelokupnu osigurateljnu uslugu bez odlaska u poslovnicu. Korisnici HOK digitala u samo nekoliko klikova mogu napraviti personaliziranu policu osiguranja, prijaviti štetu ili zatražiti asistenciju, bila ona vezana za automobil ili za pomoć u kući. HOK osiguranje inovativno uvodi praćenje životnog ciklusa štete te komunikaciju u realnom vremenu. Sve to daje transparentniji uvid u stanje prijavljene štete.

Osiguranicima koji se koriste uslugama drugih osiguranja omogućena je brza prijava štete automobilske odgovornosti kad je krivac osiguranik HOK osiguranja. Usluga je dostupna bez potrebe za registracijom.

HOK digital revolucija je na tržištu osiguranja, aplikacija s kojom ćete moći bezbrižno voditi računa o svim svojim policama, a vrijeme koje ste trošili na posjet poslovnici, traženje dokumentacije, prijavu štete odsad možete iskoristiti za brigu o svom limenom ljubimcu.

Linkovi za preuzimanje Android i iOS aplikacije te link koji vodi na web stranicu nalaze se u nastavku:

 

Android verzija: - https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.hok_osiguranje.digital

iOS verzija: https://apps.apple.com/hr/app/id1513922722 

Web aplikacija: https://digital.hok-osiguranje.hr/

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 22:02