StoryEditor
ProstorijaPRIJE I POSLIJE

Ne možete više gledati prastaru kuhinju iz 80-ih? Pogledajte kako je bračni par preuredio svoju, odmah ćete poželjeti kupiti boju i samoljepljivu foliju

Piše M.P.
26. listopada 2021. - 19:33

Možda ormarići ponekad zaškripe ali nije to ništa što se ne može riješiti. Upravo to su pomislili i vlasnici ove male kuhinje. Kuhinjski elementi savršeno su funkcionalni, gotovo kao i 1984., godine otkad je ova kuhinja ovdje. Međutim, iako su funkcionalni, stilovi i ukusi se s vremenom mijenjaju. Stoga su se vlasnici odlučili na mali makeover, piše D&D.

image
Renovacija stare kuhinje
Erin Corbett

Prvo su započeli s bojenjem kuhinjskih ormarića u boju za školske ploče kako bi dobili mat efekt. Za gornji dio odabrana je bijela, a za donji dio siva. Zatim su zamijenili ručke i stavili svijetlo sivu samoljepljivu foliju na kuhinjsku površinu.

image
Renovacija stare kuhinje
Erin Corbett

Osim DIY projekata, kupili su i nove kuhinjske uređaje.

Pločice nisu mijenjali. Preko njih su zalijepili tapete koje se kasnije mogu i ukloniti, a jednostavne su za čišćenje. Na zidu iznad kuhinjskih površina su osvježili boju te su dodali samoljepljivu 3D foliju koja podsjeća na sivu opeku.

image
Renovacija stare kuhinje
Erin Corbett

Kažu kako su za DIY projekte inspiraciju i upute tražili na You Tube tutorialima te se raspitivali po raznim grupama, ali i kod prijatelja. Uz mnogo korisnih savjeta, devet mjeseci kasnije, dobili su u potpunosti novi izgled svoje stare kuhinje iz osamdesetih.

item - id = 1138151
related id = 0 -> 1147497
related id = 1 -> 1138477
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. prosinac 2021 07:57