StoryEditorOCM
Prostorijamiks teorije i prakse

Mirjana Mikulec u Splitu otvorila Školu za dizajn interijera: U ovaj predivni grad, u sam njegov centar prepun nevjerojatnih lokaliteta došli smo zbog jako puno upita mladih

4. listopada 2021. - 11:52
Program stilista interijera namijenjen je početnicima, pod obvezno sa završenom četverogodišnjom srednjom školom, koji će se kroz godinu dana rada steći znanja vezana uz projektiranje, korištenje CAD programa, izradu arhitektonskih nacrta, izmjere prostora, skiciranja...Vojko Bašić/Cropix

Kako urediti prostor, slagati u njemu boje, odabrati namještaj, opremiti kuhinju? Kakve dezene odabrati, na pruge, točke, kakve detalje?

Koliko pitanja, koliko muka, razmišljanja, a tek koliko želje da prostor u kojem boravimo napravimo oku ugodnim, i što je najvažnije najudobnijim, najfunkcionalnijim za naše potrebe.

Sve te dvojbe konačno su dobile rješenje, s Danom otvorenih vrata u Splitu, u Sinjskoj ulici, otvorena je Škola za dizajn interijera Mirjane Mikulec, koja s radom starta sredinom listopada.

Dani otvorenih vrata uvijek su odlična prigoda da se svi oni koji pokazuju interes za neku branšu, u ovom slučaju uređenje prostora, pobliže upoznaju sa školskim sadržajem.

A on u svom sastavu nudi dva iznimno zanimljiva programa, dva opsežna nova znanja za stilista interi...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 07:33