StoryEditorOCM
PanoramaUNIŠTENI ŽIVOTI

Uhvatila muža i svoju majku usred spolnog odnosa, dok joj je najstarija kćerka bila u kući; DNK test razorio im obitelj!

Piše mozaik sd
12. lipnja 2024. - 13:38

Afere i tajne lako mogu uništiti svaku obitelj, ali neki su preljubi i izdaje gori od drugih. Teško da se itko može mjeriti s užasnim, šokantnim iskustvom neimenovane žene koja je svoju priču podijelila sa svijetom na društvenoj mreži Reddit.

Naime, 40-godišnjakinja je priznala da joj je "svako povjerenje koje je imala u muškarce" uništeno te da se ne može oporaviti od bolne prevare supruga s kojim je provela veći dio života.

Suprugov preljub traumatičan je sam po sebi, no daleko je veći udarac činjenica da ju je varao s njezinom vlastitom majkom, i to -  više od dva desetljeća! Ali, najgora tajna isplivala je tek nakon toga; stvari su se potpuno zakomplicirale kada je obavljen DNK test, prenosi Žena iz "Mirrora" 

Ispovijest te žene donijeli su u cijelosti.

Sa svojim 39-godišnjim mužem sam od naše 15. godine. Sa 17 sam ostala trudna i preselili smo se k mojim roditeljima, započela je svoju ispovijest.

Par se vjenčao ubrzo nakon rođenja najstarije kćeri i preselio na imanje njezina pokojnog djeda, koje se nalazilo pokraj kuće njezinih roditelja. "Moji roditelji odlučili su nam dopustiti da živimo u kući mojih djeda i bake i rekli su nam da će to biti moje nasljedstvo." Bili smo zadovoljni takvim ishodom. Dobili smo još troje djece, a trenutno čekamo još jedno dijete – trudna sam u sedmom mjesecu”, dodala je.

40-godišnjakinja je dalje objasnila da imaju "dobar" brak, često idu u romantične izlaske, kupuju jedno drugome darove i vode ljubav više od dva puta tjedno. Nažalost, ispostavilo se da su živjeli u laži i da je njihov brak daleko od idiličnog. Naime, kada se nedavno vratila s putovanja, cijeli svijet joj se srušio nakon što je u njihovoj spavaćoj sobi zatekla stravičan prizor. “Uhvatila” je muža u preljubu, i to ne bilo kakvom!

image

ILUSTRACIJA

SHUTTERSTOCK

"Ušla sam u našu spavaću sobu i vidjela mamu kako se seksa s mojim mužem! Mama je počela vikati na mene i vrištati da izađem iz ‘njihove‘ sobe i to me još više potreslo. Nažalost, u tom trenutku moja najstarij kćerka je bila kod kuće, pa je istrčala iz svoje sobe i vidjela moju majku kako trči iz naše kuće i ulazi u svoju, ogrnuta plahtom, lupajući  vratima. Moja kći je bila shrvana i odmah je otišla u kuću moje sestre. Zamolila sam je da nikom ništa ne govori dok ne porazgovaram s njezinim tatom.  Suprug mi je odmah priznao da ga je moja mama zavela kad smo imali 18 - imali su nezaštićeni seks barem jednom mjesečno, i to još prije nego što smo u bili braku. Malo sam računala i jer je njihov dugogodišnji odnos značio da moja braća blizanci i moj najmlađi brat mogu biti djeca mog supruga", objasnila je prevarena žena.

Dodala je i kako ovu nevjerojatnu vijest nije mogla prešutjeti pa je sve rekla svom ocu. Otac i majka osim nje imaju još šestero djece, dakle ukupno sedmero.

"Odmah sam nazvala tatu i rekla mu da dođe k meni bez mame. Natjerala sam muža da mu sve ispriča i tata je bio užasnut - on i mama su bili zajedno od njegove srednje škole. Ne moram reći da se čula dreka kad se tata suočio sa svojom suprugom. Na kraju ju je izbacio iz kuće i ona sad živi s mojom 38-godišnjom sestrom. Tata je inzistirao da se napravi DNK test za njihovo troje najmlađe djece - ispostavilo se da su blizanci, biološka djeca mog supruga! Kad sam saznala, muža sam izbacila iz kuće, a on se vratio svojim roditeljima”, istaknula je.

image

doctor takes a cotton bud from child’s mouth to analyze the saliva, mucous membrane for DNA tests, COVID-19, to determine paternity or presence of virus, SARS-CoV-2 epidemic, coronavirus concept

/Shutterstock

Prevarena žena je dalje ispričala da njen otac pokušava prodati obje kuće, budući da se sva imovina vodi na njegovo ime, te da se nadaju kupnji veće nekretnine na kojoj će ostatak obitelji živjeti zajedno. Dodala je kako su zakoni u njihovoj zemlji takvi da njezina majka neće primati alimentaciju, jer je sama kriva za razvod, a da će njezin suprug za alimentaciju morati izdvajati pola mjesečnih primanja.

"Užasno sam ogorčena i ljuta na svoju majku, posebno na njezino licemjerje i drskost da me naziva kučkom i blati moju obitelj, a radila je puno gore stvari od svih nas. Moj muž je napravio majčinu djecu nepunih tjedan dana nakon što sam ja zatrudnjela. Kad se samo sjetim kako mi je bilo slatko i zabavno što smo mama i ja trudne u isto vrijeme, a ona je bila trudna s polubraćim moje djece! Zbog svega idem na terapiju od prvog tjedna siječnja. Moje dvoje odrasle djece su na individualnoj terapiji, također", zaključila je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. lipanj 2024 13:39