StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Ovnovi ne priznaju poraze, Rakovi su nesigurni, Škorpioni su neprilagodljivi, Vodenjaci samopouzdani...

Piše MOZAIK SD
18. veljače 2024. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Puni ste samopouzdanja i nećete priznavati poraze. S entuzijazmom ćete započinjati nove poslove, uvjereni u uspjeh. Nadolazeće dane obilježit će uzbudljiva zbivanja na društvenom planu. Nećete se dugo zadržavati kod kuće jer ćete imati osjećaj da nešto propuštate. Samce će jedan znanac privući u romantičnom smislu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Osrednje ćete se nositi s nepredviđenim situacijama. Sve ćete doživljavati osobno pa će vas pogađati kritike i neuspjesi, no netko će vam dati dobar savjet. Oslonite se na ljude koji vas podržavaju i olakšajte si stresnu situaciju. Ako ste u vezi, loša komunikacija i nedostatak zajedničkih interesa udaljit će vas od partnera.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Željni ste novih iskustava, a želja za pažnjom i romantikom navest će vas da otvorena srca prihvaćate izazove. Nećete se bojati odbijanja ili neuspjeha jer ćete smatrati da je najvažnije pokušati, a takav stav dovest će do ljubavne sreće. Neki će primiti poslovnu ponudu koja će uključivati preseljenje i rad u inozemstvu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Vezani će biti nesigurni. Trebat će vam mnogo pažnje kako biste se osjećali voljeno. Dragi se neće dobro nositi s vašim promjenama raspoloženja pa su moguće trzavice. Ne započinjite nove poslove i posvetite se dovršavanju započetih zadataka. Poslujete li s novcem ili se bavite osiguranjem, bit ćete pohvaljeni za svoj rad. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Odnos s partnerom bit će turbulentan. Prepirat ćete se oko sitnica, no istovremeno nećete moći jedno bez drugog. Pazite da u ljutnji ne kažete nešto što nećete moći povući. Suradnja s okolinom neće proći bez poteškoća. Navikli ste sve raditi po svome, ali ovotjedne prilike zahtijevat će da više uvažavate tuđa mišljenja.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Ozbiljno ćete shvaćati radne zadatke i pristupati im s velikom odgovornošću. Mnogi će žrtvovati privatni život zbog posla. Puno ćete raditi i često odrađivati prekovremene sate. Kada dođete kući, bit ćete umorni za druženje s voljenim pa će vam se komunikacija svesti na dogovore o kućanskim poslovima i šopingu. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Ljubavna akcija bit će uzbudljiva. Probuđene strasti i iskrena komunikacija dovest će odnos s dragim na novu razinu. Samci će biti zavodljivi i privlačni, a osoba s kojom se upuste u flert postat će bitan dio njihovog života. Bit ćete zadovoljni i na poslu, a neki će se osamostaliti ili pronaći dodatni izvor zarade.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nedostajat će vam strpljenja i prilagodljivosti. Ako nešto ne krene po planu, vaša burna i ishitrena reakcija mogla bi pogoršati situaciju. Često ćete se povlačiti u osamu i zatvarati se u svoj svijet u koji nitko neće imati pristup. Nemojte zanemarivati voljenog zbog opterećenosti obavezama ili financijskim problemima. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Naklonjeni planeti naoružat će vas prilagodljivošću pa ćete pronalaziti rješenje svakog problema. Odlično je vrijeme za održavanje važnih sastanaka i prezentacija, ali za traženje novog posla. Ljubavna veza ulazi u sretniju fazu, a vikend je sjajan za romantično putovanje udvoje. Samci će biti neodoljivo privlačni.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bit ćete ljubazni i pristupačni pa ćete lako pronalaziti zajednički jezik s drugima. Iako čeznete za pažnjom, nećete brzopleto ulaziti u nove veze. Morat ćete dobro upoznati nekoga kako biste procijenili zaslužuje li vaše povjerenje. Nekima će se ukazati prilika da unaprijede znanje i posvete se profesionalnom usavršavanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Kreativni ste, hrabri i puni samopouzdanja pa ćete odvažno koračati prema cilju. Imate li ikakvih dvojbi, shvatit ćete što morate napraviti kako ste bili zadovoljniji ne samo na poslu, već i općenito u životu. Samci, netko koga slučajno upoznate brzo će vam se uvući pod kožu pa ćete započeti strastvenu i uzbudljivu vezu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Iako će vam porasti ambicije, nećete se uspjeti izboriti za sebe. Kolege koji se znaju nametnuti prolazit će bolje od vas. Naučite nešto iz njihovog primjera i potrudite se iskazati svoje potencijale i talente. Mir i tišina bit će vam neophodni za punjenje baterija pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte i razgovore.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Petar Grašo 

Popularni glazbenik koji je osvojio Zlatni studio za pjesmu godine "Nemoj", otpjevanu s kolegicom Ninom Badrić, rođen je u znaku Riba 19. ožujka 1976. Prevlast vodenih znakova u njegovom horoskopu pokazatelj je emotivne, tople i suosjećajne prirode.

Ponekad je sklon nostalgiji i malodušnosti, no emocije najbolje pretače u umjetnost i glazbu. Vjeran je, pouzdan i spreman sve napraviti za ljude koje voli. Mjesec u Škorpionu znak je strastvene i ustrajne prirode. Cijeni privatnost i ne želi s javnosti dijeliti intimu. Pred njim je sretno razdoblje, no nakon ljeta češće će nailaziti na izazove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 16:00