StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Blizancima će ljubavna zbivanja biti burna, Vage flertuju, Vodenjaci su privlačni i šarmantni

Piše MOZAIK SD
19. studenog 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Ako ste u vezi, poneka razmirica neće ugroziti odnos s voljenim. Samci neće požaliti naprave li prvi korak i pozovu na piće osobu koja im je zaokupila misli. Povoljan je trenutak za kupoprodaju dionica i ulaganje u dionice, fondove ili kriptovalute. Dobri instinkti u kombinaciji s informiranošću osigurat će vam uspjeh.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Budite mirniji i promišljeniji želite li izbjeći svađe i nadmudrivanja u vezi. Samci, nemojte se upuštati u odnos bez budućnosti samo zato što ne želite biti sami. Budite oprezni prilikom bavljenja sportom i izbjegavajte potencijalno opasne aktivnosti. Nespretan pokret ili pad mogao bi vam prouzrokovati neugodnosti.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ljubavna zbivanja bit će burna i nepredvidiva. Pronaći ćete nekoga tko vam se sviđa, no nikako mu se nećete uspjeti približiti zbog spleta okolnosti. Kroničan umor i pad energije mogao bi biti pokazatelj da vam nedostaje vitamina. Obogatite prehranu voćem i povrćem i ne zanemarujte važnost aktivnog načina života. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Početak tjedna donosi vam poslovni i financijski uspjeh. Vjerujte u sebe i postavite si visoke ciljeve. Nakon četvrtka očekuje vas porast obaveza prema šefu ili poslovnim partnerima koji će zahtijevati da im posvetite više vremena. Zatrpanost zadacima odradit će se na intimni život pa bi moglo doći do trzavica u vezi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Lavovi koji su u vezi razmišljati će o preseljenju i zajedničkom životu s dragim. Samci će tijekom vikenda upoznati popularnu osobu koja će ih oduševiti smislom za humor. Stvari će se između vas brzo razvijati, no nećete se opirati emocijama. Porast obaveza dovest će do umora i stresa, no vikend donosi veliko olakšanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Početak tjedna obilježit će izlasci, zabava i nova poznanstva. Nakon četvrtka dolazi do porasta obaveza na poslu i kod kuće. Bližnji će stalno tražiti usluge koje im nećete moći odbiti, ali to će dovesti do nervoze i iskaljivanja bijesa na nekome tko vam se slučajno nađe na putu. Odvojite neko vrijeme za sebe i svoje potrebe.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Samci će biti skloni flertu i zavođenju. Potrudite se u svakom trenutku biti dotjerani i u najboljem izdanju jer bi se slučajan susret mogao pokazati kao fatalan. Pozitivne promjene i uspjesi očekuju one koji se bave turizmom ili intelektualnim radom, a tjedan je povoljan i za učenje i stjecanje novih vještina.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Bit ćete skloni idealiziranju, no nemojte gajiti prevelika očekivanja od tek započetog odnosa. Ne požurujte drugu stranu kako je ne biste prestrašili i pustite stvari da se odvijaju svojim tijekom. Iskoristite prvi dio tjedna za ulaganje udarnih napora u posao, kao i za ostvarenje planova. Nakon petka mogući su novi troškovi.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Uživat ćete u saznavanju novih informacija i pokazivati zanimanje za stvari koje nisu usko povezane s vašom strukom. Rad na sebi i svom obrazovanju omogućit će vam napredovanje ili pronalazak boljeg posla. Lako ćete sklapati poznanstva, a porast samopouzdanje ohrabrit će vam da pristupite osobi koja vam golica maštu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Izbjegavajte tračanje kolega i formiranje u grupice jer će biti upitno kome možete vjerovati. Nastojte sa svima održavati korektne odnose. Pad energije i raspoloženja nakon četvrtka navest će vas da što više vremena provedete odmarajući se. Pripazite da se ne zapustite jer se nećete lako riješiti nakupljenih kilograma.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Plijenit ćete pažnju suprotnog spola privlačnim izgledom, ali i šarmom i duhovitošću pa će vam rijetki moći odoljeti. Vezani će se prepirati s partnerom oko sitnica. Tvrdoglavo ćete stajati iza svojih stavova, no nakon srijede shvatit ćete da je kompromis jedini put do pomirenja. Drugi dio tjedna donosi vam poslovni uspjeh.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Razmišljate li o promjeni radnog mjesta, ukazat će vam se prilika koja će vas zaintrigirati. Prihvatite ponudu isključivo ako novi posao uključuje veću plaću, određene povlastice i mogućnost napredovanja. Kasnije bi vam moglo biti žao što niste bolje promislili. U ljubavi vam se savjetuje više spremnosti na dogovor.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 03:56