StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Tjedni horoskop: Bikovi traže utjehu u partneru, Škorpioni neće dobro procjenjivati ljude, Ribe su ljubomorne...

Piše MOZAIK SD
27. kolovoza 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Preopterećenost poslovnim i obiteljskim obavezama dovest će do napetosti. Bit ćete osrednje raspoloženi i razdražljivi pa biste se mogli posvađati s nekim tko vam se slučajno nađe na putu. Pronađite učinkovit način oslobađanja stresa. Možda bi vam vrtlarenje moglo biti od pomoći, a godit će vam i lagana tjelovježba.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Porast svakodnevnih zaduženja prilično će vas iscrpiti. Nećete nikoga moći odbiti pa ćete obavljati usluge čak i ljudima s kojima niste bliski. Imate li osjećaj da vas netko iskorištava, zauzmite se za sebe. Tjelovježba će vas oslobađati stresa i negativne energije, dok će oni koji su u vezi pronaći utjehu u partneru.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Ako ste u procesu kupnje stana ili vozila, doći će do manjih zastoja. Moguće su zavrzlame s vlasništvom ili imovinskopravnim odnosima pa se nemojte zalijetati u nove troškove. Potpisujete li ugovor, obratite pažnju na svaku, pa i najmanju stavku. Povoljno djelovanje Marsa jača vam imunitet i štiti vas od bolesti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Poštujte prometna pravila i nemojte prekoračiti dopuštenu brzinu vožnje. Ne budete li pazili, mogli biste dobiti kaznu. Ovaj vam tjedan općenito donosi kaos i poteškoće u prometu pa ćete češće zapadati u gužve i kasniti na posao. Želja za zabavom i izlascima udaljit će vas od obitelji. Nemojte zapostavljati kućanske obaveze.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Pazit ćete na sebe i rado se dotjerivati. Bit će vam važno da izgledate dobro pa ćete pomno birati odjevne kombinacije, cipele i modne dodatke. Neki će se čak odvažiti na obavljanje manjeg estetskog zahvata. Novčane prilike nisu blistave pa izbjegavajte ishitrene troškove. Sada je vrijeme za štednju ili vraćanje dugova.

LJUBAV: 5 POSAO: 3  ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Imate mnogo planova, ali njihova provedba neće se odvijati u skladu s vašim željama. Retrogradni Merkur u vašem znaku donosi poteškoće pa se pripremite na odgode, kašnjenja i opću zbrku. Poteškoće koje će vas zateći neće biti značajne, već iritantne pa ćete ih brzo otkloniti. Povedite računa o novcu i odgodite velike troškove.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Pronaći ćete na ulici napuštenu životinju. Nećete imati srca gledati je samu i jadnu pa ćete je uzeti sebi, iako niste to planirali. Nećete požaliti jer će vas druženje s dlakavim mezimcem ispuniti srećom i zadovoljstvom. Porast energije potaknut će vas na aktivniji život, ali pazite da ne pređete granice svojih mogućnosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nećete dobro procjenjivati ljude. Pazite da ne nasjednete na šarm neiskrene i nepouzdane osobe. Pristupite novim poznanstvima s dozom opreza, a isto vam se savjetuje i ako nešto kupujete preko oglasa. Ne plaćajte privatnom prodavatelju unaprijed i ne šaljite mu svoje bankovne podatke. Pronađite vrijeme za sebe i uživajte u hobiju.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Nećete se moći pohvaliti taktom i diplomacijom. Ako vam netko nije drag, nećete se ni potruditi to sakriti. Iako niste zadovoljni načinom na koji ste tretirani na poslu, nemojte poduzimati drastične akcije. Stisnite zube i izdržite jer biste nepromišljenim postupcima mogli pogoršati situaciju. Zdravlje se poboljšava.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Studenti će biti skloni odugovlačenju, ali bila bi šteta da potrate tjedan. Koncentracija vam je na zavidnoj razini pa ćete uz malo truda i volje uspješno savladati i najteže gradivo. Samci će upoznati osobu koja će im zagolicati maštu. Privući će vas njezina inteligencija i način razmišljanja pa ćete otići na piće.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Osjećat ćete se bolje no proteklih tjedana. Osim porasta energije, vraća vam se i optimizam pa ćete se uspješnije nositi sa zahtjevima svakodnevice. Razmišljat ćete o budućnosti, a u želji da ostvarite financijsku sigurnost odvažit ćete se na nastavak školovanja. Mnogi će upisati tečaj koji će im pružiti priliku za napredovanjem.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Obuzet će vas ljubomora pa ćete napadati partnera i optuživati ga da nešto krije od vas. Nemojte raditi dramu samo zato što se ne znate nositi s emocijama. Umjesto da inicirate svađu, povucite se u osamu i razmislite što vas uistinu muči. Otkrijete li razlog nezadovoljstva, to će biti prvi korak prema emocionalnom ozdravljenju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. prosinac 2023 17:31