StoryEditorOCM
Panoramanije stajao

Taksist ispričao kako je Tito vodio ljubav s glumicom na stražnjem sjedištu: ‘Nikada nisam vidio takvu izdržljivost‘

Piše mozaik sd
5. siječnja 2024. - 20:36

Jedan muškarac je iz nepoznatog razloga odlučio svoje iskustvo podijeliti s javnošću i ispričati kako je Tito imao intiman čin na stražnjem sjedištu njegovog automobila. 

Legendarni MMA borac Tito Ortiz svojedobno se našao u središtu pozornosti američkih medija kada je umirovljeni taksist iz Kalifornije odlučio ispričati kako je bilo voziti se s njim.

Prije se zbog ovakvih stvari posvađao s bivšom djevojkom Jennom Jameson, a onda se šuškalo da to radi i s glumicom Amber Nicole Miller.

- Prvo pitanje koje mi postave je jesam li vozio poznate osobe u taksiju i jesu li vodili ljubav unutra. Odgovor je da, a ja ću vam ispričati priču koja uključuje oboje. Nisam neki poznavatelj MMA-a, ali prepoznao sam Tita Ortiza kad je ušao u moj taksi, uglavnom zato što živi u Huntington Beachu i poznat je po davanju dobrih savjeta. - objašnjava, prenosi Blic

- Ušao je s raskošnom plavušom koja je nosila oskudnu bijelu haljinu i goleme lažne grudi. Išli su u Hollywood. Zbog gužve do tamo smo putovali sat i pol - prepričava taksist.

Zatim je prešao na detalje. 

- Još nismo ni sišli s autoceste, a njih dvoje su počeli voditi ljubav. Biti taksist je čudna stvar, jer na vas se gleda kao na robu. Ponekad ljudi pitaju mogu li imati intimnu vezu, a ponekad to jednostavno učine. Ortiz je bio pristojan kad je ušao u taksi, ali nije ništa pitao. Lažne plavuše nisu moj tip, ali ova je bila stvarno lijepa. - tvrdi.

- Da sam ja na njegovom mjestu, ja bih završio posao za pet sekundi, ali ne i Tito. Nikada nisam vidio takvu izdržljivost, jer nije stajao 90 minuta. Još nije završio ni posao kad sam im rekao da smo blizu hotela. Upravo se obukao, dao mi 300 dolara i izašao. Bilo je super jer nisam morala ništa čistiti za njima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 06:08