StoryEditorOCM
PanoramaU SJENI NOGOMETA

Snimke seksa, trener i novinarka, mlađahna cura nakon 40 godina braka...; Sve o ljubavima i aferama nogometnih izbornika

Piše Marija Čović
19. lipnja 2024. - 18:15

Kakav će rezultat engleska nogometna reprezentacija ostvariti na Europskom prvenstvu koje se upravo održava u Njemačkoj, tek ćemo vidjeti, ali izbornik Gareth Southgate trudi se da im na putu prema željenoj tituli ne smetaju supruge i djevojke igrača, popularno zvane "wagsice".

Termin je iskovan posljednjih godina prošlog stoljeća kad se intenzivirala medijska pozornost prema partnericama prvenstveno nogometaša, potom i ostalih sportaša. U opću upotrebu termin je ušao tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj 2006. godine, a glavne zvijezde među engleskim "wagsicama" bile su Victoria Beckham i Cheryl Cole.

Medijsko praćenje njihovih aktivnosti, naročito šopinga u Baden-Badenu, bazi engleskih nogometaša, po mišljenju mnogih je bio jedan od razloga ispadanja engleske reprezentacije u četvrtfinalu. "Bio je to cirkus", kasnije je rekao engleski reprezentativac Rio Ferdinand.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. lipanj 2024 19:00